12. Februar møtte vi Kongsvinger til treningskamp på Marbella Football Center.

Molde stilte med følgend lage:

Craninx, Haraldseid, Forren, Bjørnbak, Kitolano, Svendsen, Moström, Ellingsen, Aursnes, Eikrem, Knudtzon

Benken består av Petersen, Haugen, Hestad, Pedersen, Christensen, Ørsahl, Roseth og Hussain

Kampen startet veldig åpent hvor Molde hadde mest ball og et par veldig store sjanser. Det stod likevel målløst da lagene gikk av bannen ved pause. Det ble gjort flere bytter i pausen: Petersen, Pedersen, Haugen, Hestad, Christensen, Roseth og Hussain kom inn! Craninx, Haraldseid, Forren, Kitolano, Knudtzon, Eikrem og Ellingsen gikk ut.

I 2.omgang skulle målene virkelig komme. Etter 58 minutter sendte Christensen ballen inn til en mutters alene Moström som iskaldt chippet ballen i mål. Etter 75 minutter sendte ung-gutten Ørsahl, som kom inn som inbytter) en lekker stikker til Aursnes som økte Moldes ledelse til 2-0. I det 82. minutt skulle vi få en ny chip-scoring, denne gang fra Hussain fra utenfor 16-meteren! Like før slutt kom Moström alene med keeperen til Kongsvinger som reddet svenskens avslutning, men returen gikk i en KIL-forsvarer og i mål. Stillingen 4-0 stod seg ut kampen, og Molde seiert i sin 3. treningskamp for året.