Seier i første treningskamp

Molde seiret 3-1 i over Hødd på Aker Stadion.

Lørdag 1. ferbuar ble kampen mellom Molde og Hødd sparket i gang på Aker Stadion. Dette er den første kampen i en lang rekke med treningskamper vi skal spille før Eliteserien 2020 starter i april.Få full oversikt her

Molde stilte med følgende lag:

Linde - Haraldseid - Bjørnbak - Roseth - Haugen - Svendsen - Hestad - Eikrem - Christensen - Moström - James

Innbyttere: Craninx, Forren, Gregersen, Ellingsen, Knudtzpn, Aursnes, Ulland Andersen, Røsok, Jenset og Løvik.

Hødd stillte med følgende lag:

Alme - Sonørdal - Toure - Wrele - Sansara - Hjelmeseth - Rise - Saunes - Karlsbakk - Frithzell - Shroot

Innbytter: Husebø, Sætre, Hilde, Ulstein, Skotheim og Diarre

EPsRnmQXkAA_V5E

Første omgang startet veldig bra for hjemmelaget som styrte kampen de første 15 minuttene. Etter 13 minutter fikk de også kampens første mål. Haugen kom seg fri på sin venstre kant og la inn til MFKs topscorer Leke James, som allerede har funnet scoringsformen. Leke headet hjemmelaget opp i en tidlig ledelse.

Etter det kom Hødd seg mer og mer inn i kampen og det gikk ikke så veldig lang tid før de utlignet med sin nr 11 Robin Shroot. Det jevne spillet fortsatte etter utligningen og Hødd imponerte og kom seg til fere farlige sjanser ut over omgange. Mot slutten tok MFK mer kontroll og kom nærmere og nærmere en ny ledelse. Like før dommeren blåste av til pause, kom Haugen seg nok en gang fri på venstrekanten og fikk seg enda en assist da han sendte ballen inn til Eikrem som satte ballen kontant i mål. Dermed kunne blåtrøyene gå til pause med stillingen 2-1.

Skjermbilde 2020-02-01 kl. 15.29.13
Molde gjorde flere bytter i pausen. Blant annet Leke James ble byttet ut.

Molde byttet ut nesten hele laget i pausen. Ut gikk Linde, Bjønbak, Haugen, Mostrøm, Eikrem, Hestad, Haraldseid og James, og inn kom Craninx, Forren, Løvik, Ulland Andersen, Ellingsen, Aursnes, Henrik Frisvold og Knudzon.

Molde fortsatte å presse og kom til flere gode sjanser i første del av omgangen. 16-åringen Mathias Fjørtoft Løvik fikk prøve seg i dagens kamp, og svarte på tiliten med å sette ballen i mål fra en meget spiss vinkel. En fantastisk prestasjon av talentet som økte Molde-ledelsen til 3-1, som også ble sluttresultatet!

Erling Moe synes det va godt å komme i gang, men hadde flere ting å sette fingern på etter kampen. –Litt typisk første treningskamp. Jeg synes vi får jobbe veldig mye med ball, og så er det litt stakato. Jeg ser gode tendenser i perioder mens i andre periode blir det for mange touch, og for masse "opp og tilbake" uten å vinne noe terreng. men det er godt å få komme i gang, og godt å score 3 mål mot et hardtarbeidende og godt 3.divisjonslag i Hødd!

Nå er vi endelig ordetnlig i gang med sesongoppkjøringen og det blir mange flere kamper frem til Eliteseriestart. Nå venter KBK på Kristiansund stadion om en uke.