Pressekonferanse med Erling Moe og Ohi Omoijuanfo etter Europa League kampen mot Rapid Wien 2020

Velkommen til Aker Stadion

I løpet av årene i norsk toppfotball har Molde Fotballklubb hatt gleden av et godt samarbeid med så vel lokal som nasjonal og internasjonal presse og media. På Aker Stadion kan vi tilby moderne fasiliteter og gode arbeidsforhold, og vi håper at du vil trives her hos oss.

Covid19 retningslinjer for media

PS! Grunnet covid-19 situasjonen, så har Molde FK innført bruk av munnbind ved ankomst/opphold på Aker Stadion på kampdag.  Det vil si at dere bruker munnbind så lenge dere er innenfor dørene på Aker Stadion, når dere sitter på pressetribunen så kan dere ta av munnbindet hvis dere ønsker det.  Dere vil bli temperaturmålt ved ankomst.

Ved minste tegn til luftveisinfeksjon/feber – bli hjemme!

Det gis kun tilgang for et begrenset antall personer pr. media – og bare presse som er nødvendig for å produsere redaksjonelt innhold fra kampen gis akkreditering.

Ref. NFFs covid19protokoll for kamparrangement.  Det gis kun totalt 30 akkrediteringskort til øvrige media og et begrenset antall personer pr. media – og bare presse som er nødvendig for å produsere redaksjonelt innhold fra kampen gis akkreditering. Øvrige medier, defineres som skrivende presse, fotografer, lokalradio, TV2 og NRK radio/tv.

Bekreftelse på godkjent akkreditering vil mottas på egen email fra klubbens mediesjef.

Et presserom skal være tilgjengelig fra 60 minutter før kampstart til 60 minutter etter kampslutt. Kun presse med behov for å bruke rommet for arbeid vil får tilgang. Alle som har anledning til å gjøre sitt arbeid fra sete i kamparenaen skal være der fra ankomst til de forlater kamparenaen.

Det er restriksjoner på hvilke seter presse kan benytte og soner fotografer kan bevege seg i.

Etter kamp skal begge lagenes mediaansvarlig gjennomføre «mixed zone» med utvalgte spillere og trenere. Det skal være sterkt fokus på avstand mellom journalistene og avstand fra media til spillere/trenere.

Akkrediteringsfrist:

• Søknad om akkreditering er senest fire dager før kampdag.

VED ANKOMST

• Parkering på tilvist område på stadions vestside.
  • Inngang for arbeidende presse og media medarbeidere på stadions sydside i 1. etasje.
  • Registrering i pressesenteret 1.etg og utdeling av pressekort/fotovest/armbind, informasjon og tilvising av plass fra to timer før kampstart.

UNDER KAMPEN

• Fotografer på indre bane bruker via inngang 7 til banen.
  • Vi følger de regler om intervju som er fastsatt av NTF og NFF.
  • Det er gratis, trådløst internett i alle som tilknyttet media. Brukernavn og passord får du på forespørsel i pressesenteret.
  • Hver og en av dere oppfordres til å vise respekt for hverandre og bidra til å gi hverandre gode arbeidsforhold.

ETTER KAMPEN

• Intervjuer organiseres etter de regler fastsatt av NTF og NFF.
  • NTFs mediamanual for 2021
bilde -20210527-134635-b9790d59
Mixzonen på Aker Stadion for Eliteserien

PRESSEFASILITETER

• Tilgjengelig 1 timer før og etter kamp for akkreditert, arbeidende presse.

PRESSESENTER

• På sydsiden i 1 etg, resepsjon for registrering og informasjon. Sted for ev. pressekonferanse etter kamp. Åpnes 2 timer før kamp.

MIXED ZONE

• Samme område som pressesenteret.

SPILLEBANEN

• For fotografer, kamera og lydpersonell, tilgang i egen utgang. Stoler kan lånes i Pressesenteret.

PRESSETRIBUNE 4 etg.

• Utendørs, ca. 35 seter med bord og dobbel stikkontakt.

PRESSELOBBY OG KOMMENTARTORBOKSER 5 etg.

• Presselobby er arbeidsrom for akkreditert presse
  • For radio og TV-media med adgang til kameraplattform, 8 kommentatorbokser for radio og TV, TV-studio, redigerings-rom og sminkerom / kontor.

KAMERAPLATTFORM NORD

• På nordre langside, brukes ved dobbelproduksjoner.

TV/RADIO

• Arealet for TV/radio i 5. etasje er ca 310 m2.
  • TV-studioet er til TV-selskapenes disposisjon ved arrangement på Aker Stadion
  • Såvel TV-studioet som tilliggende kommentatorbokser for radio/TV har panoramavinduer mot arenaen
  • Lobby med utsikt mot fjorden

Noen gode råd

For best å kunne nytte fasilitetene på stadion og få de best mulige arbeidsforhold oppfordrer vi til:

• Meld din ankomst på forhånd.
  • Si fra om du har spesielle behov som vi kan legge tilrette for.
  • Spør om hjelp når du trenger det.
  • Bruk vårt servicepersonell som til enhver tid er tilgjengelig.
  • Gi oss gode råd til forbedringer

Molde Fotballklubb / Molde Fotball AS
Besøksadresse: Julsundveien 14, Aker Stadion, Inngang 10, Molde
Post adresse: Julsundveien 14, 6412 Molde, Norge
Internettadresse: www.moldefk.no

Mediesjef:

Per Lianes, tlf. 47 92 37 40 eller [email protected]

erbi_Akerstadion_Championsleague-4084
MOLDE: Aker Stadion - UEFA Champions League Play-off 2020/21. Molde - Ferencváros 3-3. Photo: Erik Birkeland/Tingh/Molde Fotballklubb

INTERNASJONALE KAMPER

Ved internasjonale kamper følges UEFA's retningslinjer.
Særskilte retningslinjer for pressekonferanser før og etter kamp, spillerintervjuer og adgangsområder blir kunngjort ved fremmøte før kamp i pressesenteret i 1. etasje.