Velkommen til Aker Stadion

I løpet av årene i norsk toppfotball har Molde Fotballklubb hatt gleden av et godt samarbeid med så vel lokal som nasjonal og internasjonal presse og media. På Aker Stadion kan vi tilby moderne fasiliteter og gode arbeidsforhold, og vi håper at du vil trives her hos oss.

FØR AVREISE

• Akkreditering og reservering av parkeringsplass, lag og kampinformasjon. Akkreditering skjer her senest fire dager før kamp.

VED ANKOMST

• Parkering på tilvist område på stadions vestside.
  • Inngang for arbeidende presse og media medarbeidere på stadions sydside i 1. etasje.
  • Registrering i pressesenteret 1.etg og utdeling av pressekort/fotovest/armbind, informasjon og tilvising av plass fra to timer før kampstart.

UNDER KAMPEN

• Fotografer på indre bane bruker egen inn/utgang til banen og til pressetribunen.
  • Vi følger de regler om intervju som er fastsatt av NTF og NFF.
  • Det er gratis, trådløst internett i alle som tilknyttet media. Brukernavn og passord får du på forespørsel i pressesenteret.
  • Hver og en av dere oppfordres til å vise respekt for hverandre og bidra til å gi hverandre gode arbeidsforhold.

ETTER KAMPEN

• Intervjuer organiseres etter de regler fastsatt av NTF og NFF.
  • NTFs mediamanual for 2017

journalister_Molde FK-Celtic.jpg

PRESSEFASILITETER

• Tilgjengelig 2 timer før og etter kamp for akkreditert, arbeidende presse.

PRESSESENTER

• På sydsiden i 1 etg, resepsjon for registrering og informasjon. Sted for ev. pressekonferanse etter kamp. Åpnes 2 timer før kamp.

MIXED ZONE

• Samme område som pressesenteret.

SPILLEBANEN

• For fotografer, kamera og lydpersonell, tilgang i egen utgang. Stoler kan lånes i Pressesenteret.

PRESSETRIBUNE 4 etg.

• Utendørs, ca. 35 seter med bord og dobbel stikkontakt.

PRESSELOBBY OG KOMMENTARTORBOKSER 5 etg.

• Presselobby er arbeidsrom for akkreditert presse
  • For radio og TV-media med adgang til kameraplattform, 8 kommentatorbokser for radio og TV, TV-studio, redigerings-rom og sminkerom / kontor.

KAMERAPLATTFORM NORD

• På nordre langside, brukes ved dobbelproduksjoner.

TV/RADIO

• Arealet for TV/radio i 5. etasje er ca 310 m2.
  • TV-studioet er til TV-selskapenes disposisjon ved arrangement på Aker Stadion
  • Såvel TV-studioet som tilliggende kommentatorbokser for radio/TV har panoramavinduer mot arenaen
  • Lobby med utsikt mot fjorden

Noen gode råd

For best å kunne nytte fasilitetene på stadion og få de best mulige arbeidsforhold oppfordrer vi til:

• Meld din ankomst på forhånd.
  • Si fra om du har spesielle behov som vi kan legge tilrette for.
  • Spør om hjelp når du trenger det.
  • Bruk vårt servicepersonell som til enhver tid er tilgjengelig.
  • Gi oss gode råd til forbedringer

Molde Fotballklubb / Molde Fotball AS
Besøksadresse: Julsundveien 14, Aker Stadion, Inngang 10, Molde
Post adresse: Julsundveien 14, 6412 Molde, Norge
Internettadresse: www.moldefk.no
E-post: [email protected]

Medieansvarlig:

Per Lianes, tlf. 47 92 37 40 eller [email protected]

IMGL5184.jpg
Molde FK - Ajax

INTERNASJONALE KAMPER

Ved internasjonale kamper følges UEFA's retningslinjer.
Særskilte retningslinjer for pressekonferanser før og etter kamp, spillerintervjuer og adgangsområder blir kunngjort ved fremmøte før kamp i pressesenteret i 1. etasje.