Uavgjort i Kristiansund

En overtidsscoring av Ellingsen sørget for 1-1 på Kristiansund Stadion.

8. Februar møttes Kristiansund og Molde til treningskamp på Kristiansund Stadion. Molde hadde tidligere møtt Hødd på Aker Stadion, hvor de seiret 3-1. Dette var den siste treningskampen til MFK før de reiser til Marbella på et nytt treningsopphold. 

Sesongoppkjøring Marbella februar

MFK gjorde flere endringer fra Hødd-kampen, og startet blant annet med den nye venstrebacken Kitolano. *Endring: Ellingsen startet isteden for Svendsen, og Christensen var ikke med i troppen. 

EQQFQZ0W4AEQGT_

Hjemmelaget opp i tidlig  ledelse
Det var en ganske jevn 1.omgang, der Molde hadde mest ballinnhav, men Kristiansund var mest klinisk forran mål. Etter bare 5 minutter sendte Kalludra inn et flott frispark forran mål hvor den tidligere MFK-spilleren Aliou Coly stupheadet hjemmelaget opp i ledelse. Molde kom aldri til de virkelig store sjansene og vertene gikk til pause med 1-0. 

Begge lag gjorde flere endringer i 2.omgang. Craninx, Hussain, Svendsen, Roseth, Knudtzon og  Haugen kom inn for Linde, Aursnes, James, Bjørnbak, Bolly og Kitolano. 

Utligning på overtid
2. Omgang utspilte seg veldig likt som den første, hvor Molde hadde mest ballinhav, men angriperne ikke klarte å komme til de store sjansene. Til slutt fikk gjestene hull på byllen da Forren, på overtid, sendte inn ballen i feltet og Ellingsen stusset ballen i mål. Kampen endte med 1-1. 

Henrik Jenset og Jakob Ørsahl fikk også minutter i bortekampen. 

Annonse fra Eliteserien: