VELKOMMEN SOM SAMARBEIDSPARTNER

Vi er så heldig at vi har et rikt og mangfoldig næringsliv i regionen vår. Både små og store bedrifter bruker Molde Fotballklubb og Aker Stadion for å profilere sine merkevarer. Vi skreddersyr pakker og tilbud til alle som ønsker å være samarbeidspartner, uavhengig av størrelse og nivå.

Som samarbeidspartner kan man også velge å være en del av vårt store bedriftsnettverk.
Det gir gode muligheter for relasjonsbygging og profilering sammen med Molde Fotballklubb,  både på- og utenom kampdager. 

Partnernettverk - B2B

Molde Fotballklubb har et stort og interessant, og relevant partnernettverk som består av rundt 120 bedrifter. 
I mange år har vi samlet næringslivet for relasjonsbygging, gode samtaler og nye verdifulle bekjentskap. I vårt partnernettverk blir du og din bedrift en del av en viktig heiagjeng som sammen bidrar til verdiskapning i regionen vår.

Samarbeidsnivåer er skreddersydd for hver enkelt bedrift, slik at innholdet skal være tilpasset hver enkelt samarbeidspartners ulike behov. De forskjellige nivåene er følgende: 

  • Gullpartner

  • Sølvpartner

  • Bronsepartner

  • MFK-Ambassadør

  • MFK-Supporter

  • Målbonus

Se alle våre samarbeidspartnere her.

Som samarbeidspartner med Molde Fotballklubb vil du gjennom sesongen møte andre samarbeidspartnerne i vårt nettverk på arrangementer både i tilknytning til kamp, og egne partnersamlinger vi arrangerer gjennom året. For oss er det viktig å gi våre partnere mange arenaer for å møtes, slik at vi bygger sterke relasjoner i nettverket. Molde Fotballklubb ønsker å være en viktig bidragsyter til verdiskapning og samhold i regionen vår. 

På kampdag har Molde FK flotte tilbud i kategorien "Hospitality", som inkluderer kampbilletter og bevertning. Les mer her

Ta kontakt med vår markedsavdeling for info om hva vi kan tilby din bedrift.

Profilering

I tillegg til relasjonsbyggende aktiviteter, tilbyr Molde Fotballklubb mange ulike flater hvor våre partnere kan skape god synlighet, både lokalt og nasjonalt.

LES MER HER

TV2 har siden 2023 hatt tidenes satsing på norsk fotball, og bidrar til at eliteserien er det mest populære sponsorobjektet i Norge.
Molde Fotballklubb har gjennom mange år hatt svært gode eksponeringsmålinger i media, som kommer våre samarbeidspartnere til gode.

Vi skreddersyr eksponering som passer for din bedrift.

Ta kontakt med oss

Annonse fra Eliteserien: