VELKOMMEN SOM SAMARBEIDSPARTNER

Molde FK har et tilbud til alle bedrifter som ønsker å bli samarbeidspartner, uavhengig av størrelse og nivå.

Som samarbeidspartner er man en del av et stort bedriftsnettverk, som gir gode muligheter for relasjonsbygging og profilering sammen med Molde FK,  både på- og utenom kampdager. 

Partnernettverk

Molde Fotballklubb har et rikt og variert partnernettverk som består av rundt 120 bedrifter. Samarbeidsnivåer er skreddersydd for hver enkelt bedrift, slik at innholdet skal være tilpasset hver enkelt samarbeidspartners ulike behov. De forskjellige nivåene er følgende: 

  • Gullpartner

  • Sølvpartner

  • Bronsepartner

  • MFK-Ambassadør
  • MFK-Supporter
  • Målbonus les mer her

Se alle våre samarbeidspartnere her.

Som samarbeidspartner med Molde Fotballklubb vil du gjennom sesongen møte de andre samarbeidspartnerne i vårt nettverk på arrangementer både i tilknytning til kamp, og egne partnersamlinger gjennom året. For oss er det viktig å gi våre partnere mange arenaer for å møtes, slik at vi bygger sterke relasjoner i nettverket.

På kampdag har Molde FK flotte tilbud i kategorien "Hospitality", som inkluderer kampbilletter og bevertning. Les mer her

Ta kontakt med vår markedsavdeling for info om hva vi kan tilby din bedrift.

Profilering

I tillegg til relasjonsbyggende aktiviteter, tilbyr Molde Fotballklubb mange ulike flater hvor våre partnere kan skape god synlighet, både lokalt og nasjonalt.

LES MER HER

Molde Fotballklubb har gjennom mange år hatt svært gode eksponeringsmålinger i media, som kommer våre samarbeidspartnere til gode.

Vi skreddersyr eksponering som passer for din bedrift. For mer informasjon ta kontakt med:

Per Eikrem

Markedsdirektør
93 06 00 00
[email protected]

Jorill Benjaminsen

Salgssjef Bedrift
91 19 97 92
[email protected]

Annonse fra Eliteserien: