VELKOMMEN SOM SAMARBEIDSPARTNER

Vi er så heldig at vi har et rikt og mangfoldig næringsliv i regionen vår. Både små og store bedrifter bruker Molde Fotballklubb og Aker Stadion for å profilere sine merkevarer. Vi skreddersyr pakker og tilbud til alle som ønsker å være samarbeidspartner, uavhengig av størrelse og nivå.

Som samarbeidspartner kan man også velge å være en del av vårt store bedriftsnettverk.
Det gir gode muligheter for relasjonsbygging og profilering sammen med Molde Fotballklubb,  både på- og utenom kampdager. 

Partnernettverk - B2B

Molde Fotballklubb har et stort og interessant, og relevant partnernettverk som består av rundt 120 bedrifter. 
I mange år har vi samlet næringslivet for relasjonsbygging, gode samtaler og nye verdifulle bekjentskap. I vårt partnernettverk blir du og din bedrift en del av en viktig heiagjeng som sammen bidrar til verdiskapning i regionen vår.

Samarbeidsnivåer er skreddersydd for hver enkelt bedrift, slik at innholdet skal være tilpasset hver enkelt samarbeidspartners ulike behov. De forskjellige nivåene er følgende: 

  • Gullpartner

  • Sølvpartner

  • Bronsepartner

  • MFK-Ambassadør

  • MFK-Supporter

  • Målbonus

Se alle våre samarbeidspartnere her.

Som samarbeidspartner med Molde Fotballklubb vil du gjennom sesongen møte andre samarbeidspartnerne i vårt nettverk på arrangementer både i tilknytning til kamp, og egne partnersamlinger vi arrangerer gjennom året. For oss er det viktig å gi våre partnere mange arenaer for å møtes, slik at vi bygger sterke relasjoner i nettverket. Molde Fotballklubb ønsker å være en viktig bidragsyter til verdiskapning og samhold i regionen vår. 

På kampdag har Molde FK flotte tilbud i kategorien "Hospitality", som inkluderer kampbilletter og bevertning. Les mer her

Ta kontakt med vår markedsavdeling for info om hva vi kan tilby din bedrift.

Profilering

I tillegg til relasjonsbyggende aktiviteter, tilbyr Molde Fotballklubb mange ulike flater hvor våre partnere kan skape god synlighet, både lokalt og nasjonalt.

LES MER HER

TV2 har i 2023 tidenes satsing på norsk fotball, og bidrar til at eliteserien er det mest populære sponsorobjektet i landet vårt for tiden.
Molde Fotballklubb har gjennom mange år hatt svært gode eksponeringsmålinger i media, som kommer våre samarbeidspartnere til gode.

Vi skreddersyr eksponering som passer for din bedrift.

Ta kontakt med oss

Annonse fra Eliteserien: