Hospitality på kampdag

Se Molde FK med stil!

I forbindelse med våre hjemmekamper har Molde Fotballklubb tre tilbud som gjør kampdagen ekstra spesiell: MFK-Lounge, Restaurant og losjer. Felles for alle er bevertning (mat og drikke) og kampbilletter på VIP-tribune. Dette er flotte arenaer for relasjonsbygging sammen med kunder, ansatte eller andre forbindelser. 

MFK-Lounge

En uformell minglelounge som åpner 1 time før kamp. Sitteplass på VIP-tribune, tapas og drikke inngår i dette konseptet. 

Les mer her.

Restauranten

Dette konseptet åpner 1 ½ time før kamp.  Gjester har egne bord og blir servert middag og drikke.  Sitteplass på VIP-tribune inngår også. Det blir besøk av begge lags trenere, der de informerer og diskuterer litt rundt kampen.

Ønsker du å gjøre noe spesielt for dine kunder, ansatte eller kanskje bare for familien, kan du selvsagt også kjøpe VIP-billett til enkeltkamper med plass i restauranten.

Les mer her.

VIP-losjer

Losjene ligger i 4.etasje og har fantastisk utsikt mot Moldefjorden og Romsdalsalpene, og åpner halvannen time før kampstart. Det er plass til inntil 12 personer. Losjer kan også benyttes til faglige og sosiale samlinger.

Les mer her.

Annonse fra Eliteserien: