DSC04438

Hospitality på kampdag

Stine, Inge og Mariann - 3 av våre frivillige verter og vertinner som med smil og glimt i øyet sørger for at gjestene våre blir godt ivaretatt på kampdag.

I forbindelse med våre hjemmekamper har Molde Fotballklubb ulike tilbud som gjør kampdagen ekstra spesiell: MFK-Lounge, Restaurant og losjer. Felles for alle er bevertning (mat og drikke) og kampbilletter på VIP-tribune. Dette er flotte arenaer for relasjonsbygging sammen med kunder, ansatte eller andre forbindelser. 

MFK-Lounge

Åpner 1 time før kamp. Her er det lagt opp til stå-bord og et uformelt minglekonsept.
Middagsrett serveres før kamp, og dessert settes frem til pause. Det er Glass/KØL som leverer maten. Drikke er også inkludert.
Under kampen sitter man på myke skinnseter på VIP-tribune. På kalde kampdager låner vi ut fleecepledd til våre gjester. 
MFK-Lounge er i 4. etasje på inngang 10.

Les mer her.

DSC04478.jpg
I MFK-Lounge blir man tatt godt vare på av våre frivillige verter og vertinner.

 

Restauranten

Restauranten ligger i 2. etg (bakkeplan) inngang 8, og åpner 1 ½ time før kamp.
I Restauranten er det mulighet å kjøpe 
Gjester har egne bord og blir servert middag og drikke.  Sitteplass på VIP-tribune inngår også. Det blir besøk av begge lags trenere, der de informerer og diskuterer litt rundt kampen.

Ønsker du å gjøre noe spesielt for dine kunder, ansatte eller kanskje bare for familien, kan du selvsagt også kjøpe VIP-billett til enkeltkamper med plass i restauranten.

Les mer her.

DSC04453.jpg
Bordene er dekket, og Magnhild og Torbjørg står klar til å ta imot gjestene

VIP-losjer

Losjene ligger i 4.etasje og har fantastisk utsikt mot Moldefjorden og Romsdalsalpene, og åpner halvannen time før kampstart. Det er plass til inntil 12 personer. Losjer kan også benyttes til faglige og sosiale samlinger.

Les mer her.

 

Annonse fra Eliteserien: