Stadions Venner

Stadions Venner er en gruppe frivillige som h√łrer inn under Molde Fotballklubbs organisasjon. De er en st√łttegruppe for Molde FK under arrangementene p√• Aker Stadion.

Med nesten 350 frivillige er Stadions Venner Norges st√łrste og trolig mest positive arrangementsgruppe.

Visjon

¬ęStadions Venner skal bidra til at Molde Fotballklubb skal v√¶re p√• toppniv√• p√• fotballarrangement og andre arrangementer i regi av Molde Fotballklubb, samt styrke MFK's visjon - "Verdens beste klubb i Norge".

Molde Fotballklubb har blitt k√•ret til √•rets arrang√łr hele 6 ganger tidligere.  Dette er en sterk motivasjon for frivillige i st√łtteapparatet i ¬ęStadions Venner¬Ľ og ansatte, og er med p√• √• bidra til at vi videreutvikler og forbedrer v√•re arrangementer.

Stadions Venner er inndelt i grupperinger etter arbeidsoppgaver, for eksempel media, arenaservice og MBC/VIP. Les om de forskjellige gruppene her.

Påmelding

√ėnsker du √• v√¶re frivillig p√• Aker Stadion, klikk p√• denne linken under og fyll ut s√łknadsskjema her!

Les mer her:

De frivillige gj√łr det mulig!

BO-magasinet

Stadions Venner er underlagt Arrangementssjef:

Per Lianes

47 92  37 40