Akkreditering

Presseakkreditering

Fyll inn skjemaet nedenfor for å søke om presseakkreditering til Molde Fotballklubbs hjemmekamper.

Akkrediteringsfrist: Senest 4 dager før kampdag - det betyr at akkrediteringssøknaden må være inne i løpet av onsdag om kampen går søndag.

Utlevering av akkrediteringsbevis

Utlevering av akkrediteringskort skjer kun ved personlig oppmøte i vårt pressesenter på Aker Stadion fra 2 timer før kampstart. Pressebevis må fremvises.
Pressesenteret finner du midt på langsiden mot fjorden i 1. etg.

Utlevering av fotovest

Ved utlevering av fotovest må legitimasjon leveres inn. Fotovester leveres til verter i bytte mot innlevert legitimasjon i Mixed Zone etter kampslutt.

Mediamøte

Ved Tippeligakamper avholdes mediamøte for rettighetshaverne i pressesenteret i 1. etg. 2,5 time før kamp.

ENGLISH:

Press Accreditation: Please complete the form below to apply for accrediting to Molde FKs matches at Aker Stadion. Deadline for accreditation is 4 days before matchday.

Registration and information in the Press Centre on the ground floor. International presscard is required.

Distribution of bibs for photographers in exchange for presscard prior to the match. Presscards are given back when bibs are returned during or after the match.

At Tippeligamatches, meeting for media rights holders in Press Centre on the ground floor, 2,5 hours prior to the match.