Uavgjort mot KBK

Resultatet ble 2-2 i årets første treningskamp på Aker Stadion.

Molde og Kristiansund møttes til treningskamp fredag 8. februar kl. 18.00 på Aker Stadion. MFK spilte uavgjort mot Nordsjælland fem dager tidligere, og møter Aalesund i neste kamp 15. februar.

Det var gledelig å se flere av de nye spillerne til MFK i startoppstillingen. Bjørnbak, Haraldseid og Knudtzon stilte alle fra start. 

Moldes XI
Linde - Haraldseid - Gabrielsen - Gregersen - Bjørnbak - Haugen - Aursnes - Ellingsen - Moström - Knudtzon - James

Benken bestod av:
Ranmark, Remmer, Roseth, Chukwu, Breivik, Nyland Ørsahl & T Hestad


Molde styrte åpningen på kampen, men det var Kristiansund som åpnet ballet. Coly satte inn kampens første mål etter drøye 10 minutter. Molde fortsatte og kjøre og fikk til slutt belønning. Aursnes sendte gjennom en nydelig stikker til debutant Erling Knudtzon som satte ballen sikkert i mål. Etter 29 spilte minutter vant Ellingsen ballen høyt på banen og sendte den videre til Leke James som lekkert satte ballen forbi Vaikla. Til pause stod det 2-1 til hjemmelaget. Molde var det beste laget også i starten av 2.omgang, men KBK scoret på en corner med Gjesdal etter en knapp time spilt. Deretter kom de enda mer inn i kampen og presset MFK helt til kampslutt. Ingen av lagene klarte å avgjøre kampen til slutt, og resultatet 2-2 stod seg helt ut. 

Ranmark, Remmer, Roseth, Chukwu og Breivik fikk alle spilletid. Roseth kom inn for Gregersen i 1.omgang etter at Stian følte en liten skade og ikke ønsket å ta noen risiko. 

Nå venter Aalesund på Color Line Stadion 15. februar kl. 16.00

Annonse fra Eliteserien: