Storseier på Aker Stadion!

Det ble hele 7 mål på Aker Stadion, da Molde seiret mot Aalesund fredag ettermiddag.

Film: Rbnett.no

Moldelaget var denne uka tilbake på treningsfeltet i Molde, etter et vellykket treningsopphold i Marbella. MFK fortsatte sin rekke som ubeseirede i sesongoppkjøringen med å vinne samtlige kamper i Spania, med 0 innslupne mål. Rekken med seire skulle fortsatte fredag ettermiddag, da Aalesund kom på besøk.

Lagoppstilling - AaFK
Erling Moes utvalgte mot Aalesunds FK. Artwork: Tingh

Kampen startet godt sett med hjemmepublikumets øyne, ettersom Molde styrte store deler av 2.omgang. Etter bare 9 minutter tok hjemmelaget ledelsen etter en kort corner som ble slått av Eikrem inn i feltet. Etter litt klabb og babb sendte Ellingsen Molde opp i en 1-0 ledelse. Etter en halvtime spilt ble ledelsen doblet med Knudtson som banket til fra utenfor 16-meteren. Molde hadde god kontroll, men så kom bortelaget seg tilbake inn i kampen. Aalesund og Brunstad Fet utnyttet en feil i MFK-forsvaret og reduserte til 2-1 etter 43 minutter. Molde skulle likevel gå til pause med en tomåls ledelse, siden Eikrem rolig bredsidet inn 3-1 like før dommeren blåste av 1.omgang.

Det skulle bli mål i 2.omgang også! Leke James fikk kriget inn 4-1, før Castro og Nordli vakkert reduserte til 4-2. Kampens fineste mål skulle likevel komme til slutt da Mattias Moström banket ballen opp i krysset fra utenfor 16-meteren like før slutt!

Dermed er Molde fortsatt ubeseiret i sesongoppkjøringen, med 5 seire og en uavgjort! Nå venter Lillestrøm som neste motstander 6.mars.

1-0 Martin Ellingsen (9)

2-0 Erling Knudtzon (30)

2-1 Sondre Brunstad Fet (43)

3-1 Magnus Wolff Eikrem (45)

4-1 Leke James (60)

4-2  Simen Bolkan Nordli (68)

5-2 Mattias Moström (78)