Storseier mot Tromsø

Molde FK økte ledelsen på tabelltoppen med en solid 3-0 seier på hjemmebane!

Søndag kveld møttes Molde FK og Tromsø IL til dyst på Aker Stadion i runde 21 av Eliteserien 2019. Blåtrøyene ledet tabellen med 1 poeng, mens Tromsø lå på en 12. plass før oppgjøret.

Det var en mørk og stomrfull aften i Molde by. Ut på bana sprutet vannet ved hver eneste ball-touch, og det var nesten umulig å spille fotall for både hjemme- og bortelaget. Det var likevel MFK som styrte mesteparte av kampen, selv om det nesten var umulig å føre ballen fremover. Utover kampen ga det værste været seg om Molde ble farligere og farligere. Like før pause sendte Leke James vertene opp i ledelse. Utrolig viktig for blåtrøyene!

Været hadde gitt seg i 2.omgang og det ble mer spill hos hjemmelaget, som styrte mesteparten av kampen. Tromsø kom seg til noen sjanser, men avslutningen var ikke god nok. Etter 68 minutter kom det et vakkert mål signert innbytter Mathis Bolly. Eirik Hestad hadde god driv fremover og spillte en nydelig stikker gjnnom til Bolly som chippet ballen forbi Tromsø-keeeren og i mål. 2-0 til MFK! Eirik ga seg ikke med bare en assist. Etter 84 minutter sendte han ballen ut til Hussain som dunket ballen i motsatt hjørnet og økte ledelsen til 3-0!

K P
1 Bodø/Glimt 4 10
2 Molde 5 10
3 Brann 5 10
4 Rosenborg 4 9

Molde leverte en ny storseier på hjemmebane og økte tabell-ledelsen ettersom Bodø/Glimt  bare klarte uavgjort mot Stabæk. Det vil si at MFK nå leder med 3 poeng over laget fra nord. ODD tapte også sin kamp mot Viking og tapte derfor terreng til Molde.

I neste kamp venter Stabæk på Nadderud mandag 23. september. Neste hjemmekamp er 29. september når Lillestrøm kommer til Aker Stadion.