– Vi ble enige om at det er de kampene som vinner gull

Se intervjuet med Gabrielsen, Aursnes og Moe hvor de snakker om skuffelsen i Europa League, den sterke borteseieren mot Mjøndalen og hvordan de skal vinne mot Tromsø!

Søndag blir det en ny flott fotballkamp på Aker Stadion. Tromsø IL gjester Aker Stadion kl. 18.00 i det vi håper blir en fantastisk kamp.
Hvis du ryker ut av Europa på den måten så gjør det vondt lenge

— Ruben Gabrielen

Den kampen der tror jeg betyr veldig mye for oss fremover nå
– Vi kom til Mjøndalen med en klump i magen og gruet oss til å spille fotballkamp. Ja, det er jobben vår, men det er også.. hvis du ryker ut av Europa på den måten så gjør det vondt lenge. Vi ble enige om at det er de kampene der som vinner gull og vi gjorde en veldig god prestasjon, så den kampen der tror jeg betyr veldig mye for oss fremover nå, sier kaptein Ruben Gabrielsen.

– Tromsø vil jeg beskrive som et spennede prosjekt. De  tørr og spille sin type fotball og de gjør det uansett hvem de møter. De er ikke redde for å miste ballen. Det er gunstig for oss. Det blir en flott fotballkamp! 

Selv om vi ikke bestandig er så mange så synes jeg at vi er de beste!

— Erling Moe


Blir en underholdende og artig kamp
– Vi kom fra en kjempeskuffelse på torsdag der og så viser gutten det jeg har trodd hele tiden, at de er sterke mentalt, forklarer trener Erling Moe

– Den torsdagen vi hadde her var det virkelig godt oppmøte og kjempestemning. Om vi ikke bestandig er så mange så synes jeg at vi er de beste! Det er jo bestandig at de som er mange mener at de er best. Jeg synes at den gjengen vi har i tornekrattet og resten av publikumet, de er de beste!

– Jeg liker Tromsø! De har en tydelighet i det de gjør. De ønsker å bruke ballen i laget. Det tror jeg blir en underholdende og artig kamp å komme hit og se på. 


Skaff dere billetter til søndagens oppgjør her!

Annonse fra Eliteserien: