Ruben klar for Toulouse

Ruben Gabrielsen avsluttet Molde-karrieren med å lede laget til seriegull, og skal spille fotball i fransk liga neste år.

Ruben hadde kontrakt med MFK ut 2019-sesongen, og har nå bestemt seg for å fortsette sin karriere i den franske klubben. Han har nå skrevet under en treårs-kontrakt med Toulouse FC, som spiller i den øverste ligaen i Frankrike. 

– Jeg ønsker å gratulere Ruben så mye med sin nye klubb! Han har vært en lojal spiller for oss siden han kom fra Lillestrøm, og han har levert sin beste sesong i år! Hele Moldefamilien ønsker han alt godt i sin nye klubb, og ønsker å takke han for innsatsen har har lagt ned, sier hovedtrener Erling Moe. 

Ruben kom til Molde sommeren 2014, og var med på å vinne både serien og cupen den sesongen. I 2017 fornyet han kontrakten sin til ut 2019. I år har han som kaptein ledet klubben til seriegull igjen etter fem års tørke. Han ble også tatt ut i landslagstroppen til Lagerbäck tidligere i høst. Totalt har Ruben spilt 144 A-lagskamper i Molde, og forsvarsspilleren har scoret 8 mål i Molde-drakta. 

Vi ønsker å takke Ruben for innsatsen han har lagt ned, og for alle fine øyeblikk han har gitt oss. Nå ønsker vi han masse lykke til videre i karrieren!

Annonse fra Eliteserien: