Molde FK og LYN inngår samarbeid

Klubbene vil samarbeide tett om spillerutvikling og spillerutveksling de neste årene.

– Vi gleder oss til å gjennomføre denne avtalen. Vi vil samarbeide tett med Molde om spillerutvikling og spillerutveksling mellom klubbene. Våre beste gutter vil få mulighet til å dra på treningsopphold og turneringer sammen med Molde FK. Og vi vil samtidig legge til rette for at våre unge talenter, i klubben og i vår region, får prøvd seg i Molde. På samme måte vil spillere fra Molde kunne spille for LYN, sier styreleder Petter Sætherbakken


– Molde FK er Norges kanskje mest veldrevne fotballklubb, og kan også vise til strålende sportslige resultater som en konsekvens av dette. Vi har fått et meget godt inntrykk av de dyktige og hyggelige menneskene der. Disse samme ressursene vil vi samarbeide med om utviklingen av spillere, trenere, treningsopplegg, organisasjon og markedsarbeid. Molde vil også kunne være med å utvikle et Lyn akademi som skal bedre utviklingen av våre egne talenter. Dette ser vi meget fram til, og være et viktig bidrag til at vi kommer oss tilbake til toppfotballen.

– Det blir veldig spennende å starte et samarbeid med Lyn. Lyn er en av de mest tradisjonsrike klubbene vi har i Norge, men har havnet utenom det øverste sjiktet de seneste årene. Det at de ønsker et samarbeid med oss på sin vei tilbake dit de hører hjemme, er inspirerende. Vi håper og tror dette kan få positive effekter for begge klubber, og gleder oss til å komme i gang, sier Administrerende Direktør i Molde FK Øystein Nerland. 

Annonse fra Eliteserien: