Viktig borteseier

Det ble en målrik kamp da Molde seiret over Ranheim! 2-3 ble resultatet på Extra Arena.

MFK gjestet EXTRA Arena søndag kveld og stilte med flere nye spillere etter torsdagens 120 minutter i Hellas. Mathis Bolly fikk sin debut fra start og nysigneringen Tobias Christensen var med i kamptroppen.

lagoppstilling_ranheim - MFK
Her er laget som møtte Ranheim søndag kveld. Credit: TINGH

Målrik 1.omgang
Bortelaget fikk en kjempestart på kampen da Bolly la inn på bakerste stolpe. Sjølstad headet ballen tilbake inn i feltet der Leke James satte inn kveldens første mål. 0-1 etter 7 minutter! Selv om MFK ledet kampen var det Ranheim som styrte mesteparten av omgangen, og etter 28 minutter fikk de også scoring. Karlsen fikk ballen inne i feltet og kom seg til en avslutning. Keepern Alex Craninx reddet, men måtte gi en retur som Ranheims Tønne satte i mål og utlignet til 1-1. Men det varlikevel  gjestene som skulle gå til pause med ledelse. Mathis Bolly satte på turboen på sin venstre kant, fintet seg inn i feltet og sendte ballen til Martin Ellingsen som plasserte den bak Ranheim-keeperen. 1-2 var resultatet til pause.

Leke James åpnet målshowet etter 7 minutter. Foto: NTB scanpix

Kjempestart
Gjestene fikk en kjempestart på 2.omgang da Leke James igjen leverte en rask scoring. Erling Knudtzon fintet seg gjennom på høyrekanten og leverte ballen inn til James som på vakkert vis bredsidet ballen inn til høyre for keeper. 1-3 etter 47 minutter. Etter 70 minutter tok Ranheim grep for å redusere Moldes ledelse. Innbytter Solbakken kom rett inn og scoret og sørget for 2-3 og spenning i kampen igjen. Men det var MFK som skulle sikre seg kveldens 3 poeng og holdt på ledelsen kampen ut. Dermed tok de igjen tilbake tabelltoppen fra Bodø/Glimt som ikke spiller sin kamp før i morgen når de møter Sarpsborg 08 på bortebane.

Neste kamp
Kampene kommer tett i tett for Molde nå. Allerede på torsdag kommer play-off kampen mot Partizan. Første oppgjør spilles i Beograd, mens returoppgjøret på Aker Stadion spilles 29. august kl. 19.00. Skaff deg billetter til den viktige hjemmekampen her!