Seier mot Krasnodar

Knudtzon sørget for 1-0 over serietoeren i den russiske ligaen, og Molde er fortsatt ubeseiret i årets sesongoppkjøring.

Søndag 16. februar kl. 16.00 møtte vi russiske FC Krasnodar på Estadio Municipal Marbella.

Molde stilte med følgende lag: Craninx, Pedersen, Bjørnbak, Roseth, Haugen, Aursnes, Ellingsen, Hestad, Knudtzon, Christensen og Bolly

Sjansefattig 1.omgang

Det ble ingen stor 1.omgang, og det var Krasnodar som styrte det meste. Molde slet ofte med å få kontroll på spillet og kom aldri til noen virkelig store sjanser. Krasnodar var heller aldri utrolig nære, men var klart nærmest scoring. Craninx vartet opp med en kjemperedning etter drøye 20 minutter. 

Tidlig ledelse

Molde gjorde flere bytter både i pausen og i løpet av omgang nr. 2. Svendsen, Haraldseid, Hussain og Eikrem kom inn. Omgangen startet meget godt sett med Molde-øyne. Etter bare 2 minutter serverte Haugen ballen til Knudtzon som sendte MFK opp i ledelse. Molde fikk etter dette mer kontroll over kampen etter dette og Krasnodar fikk aldri balen i nota. Dermed endte det med seier over den russiske klubben, og Molde er fortsatt ubeseiret i sesongoppkjøringen. 

Dette ble vår andre treningskamp i Marbella, og den fjerde totalt i årets sesongoppkjøring. Foreløpig står vi med to seire (Hødd og Kongsvinger) og en uavjort (Kristiansund). 

Nå venter Rostov på onsdag kl. 16.00. Også denne kampen vil bli sendt på rbnett. 

Se oversikten over sesongoppkjøringen vår her

Annonse fra Eliteserien: