- Vi vil skape et fyrverkeri

Er du like glad i derbylørdag som Ole Gunnar?

Lørdag 6.mai kl.18.00 er det endelig tid for lokaloppgjøret mellom Molde FK og AaFK, mellom Romsdal og Sunnmøre, mellom byene Molde og Ålesund, mellom de blå og de oransje. 

BILLETTER KAN KJØPES HER

Manager i Molde FK, Ole Gunnar Solskjær, sier han elsker lokaloppgjør, og det håper vi du også gjør. For det skal bli en fantastisk dag på Aker Stadion. Det hele starter to timer før avspark på østsiden av stadion. Her blir det familiefest i FanZone med ansiktsmaling, LIVE-musikk, konkurranser med premie for voksne og barn, FIFA-turnering, ballbinge og Tare fra Sparebanken møre kommer innom (les mer her).

Vi vil underholde og skape et fyrverkeri, ta tak i kampen med en gang. Forhåpentligvis så scorer vi før det 92.minutt som vi gjorde i fjor. Vi har lyst til å gjøre det her til den festen det byr opp til å bli, sier Ole Gunnar Solskjær dagen før lokalderbyet. 


AaFK slo Molde FK hele 5-1 i treningskamp like før seriestart, men i serien har Molde FK stort sett et lite overtak. AaFK har ikke vunnet en seriekamp mot Molde FK siden 2003. I årets Eliteserie står de med åtte poeng etter seks kamper, kun tre poeng bak Molde FK. De hadde en dårlig start med to tap, men har vært i en god flyt siden.  AaFK har ikke tapt en kamp den siste måneden, men det skremmer ikke Ole Gunnar Solskjær:

- Vi har selvfølgelig respekt for dem (...). Hjemme på Aker Stadion skal vi være bedre enn alle, om de heter Sevilla, Rosenborg, Aalesund, Lillestrøm eller Vålerenga. Så vi gleder oss til å ta tak i kampen.

Molde FK ligger nå på en 5.plass i Eliteserien, med tre seire, et tap og to uavgjorte. 

Vi håper mange sunnmøringer også tar turen over fjorden, og kan meddele at det blir satt opp ekstra fergetur fra Molde etter kampen. Denne går kl. 21.00. 

VELKOMMEN PÅ KAMP! 

Foto: NTB Scanpix

Annonse fra Eliteserien: