Mye aktivitet i FanZone!

Det blir familiefest, musikk, aktiviteter for store og små på østsiden av stadion før kamp.

Lørdag tar vi imot AaFK til hjemmekamp på Aker Stadion. Lokalderbyet starter kl.18.00, men allerede fra kl.16.00 vil det være mye som skjer på østsiden av stadion. Her har vi nemlig FanZone, med mange aktiviteter for store og små.

FanZone

Det blir FIFA-turnering i EXPERT-teltet, ballbinge, gladiatorarena og andre aktiviteter fra Laktat. Kampsponsor Sparebanken Møre vil ha konkurranser for både voksne og barn, med mange flotte premier. 

Tare kommer selvsagt innom, det blir gullgraving for de minste, ansiktsmaling, gratis boller, saft og kaffe. Frank og Tolle stikker innom for å lage god stemning med LIVE-musikk.

Det blir som vanlig salg av supporterutstyr, pizza og brus fra Pizzabakern som kan nytes i teltet eller ute i finværet. Her kan du også møte A-lagsspillere før kampen. 

Kokepunktet

Kokepunktet hos Løkta får besøk av Daniel Berg Hestad og Mattias Mostrøm fra kl.16.30 hvor de snakker om dagens storkamp.

I tillegg skal spillerne sparke flere fotballer opp på tribunen før kampstart, der to kan vinne signert drakt. I pausen blir det Crossbar Challenge, der tre deltakere får prøve å treffe tverrliggeren med en ball fra sekstenmeteren.

Annonse fra Eliteserien: