Fanzone

Vi trenger frivillige

Både til FanZone og andre grupperinger i Stadions Venner.

Stadions venner består av nesten 400 frivillige i alle aldre. De jobber for å gjennomføre gode arrangement for Molde FK og har blitt kåret til beste arrangør i den øverste divisjonen en rekke ganger. Det er veldig få personer som slutter i Stadions Venner, noe som tyder på trivsel og godt miljø. De frivillige får mange gode sportslige opplevelser og bygger et sosialt nettverk. 

Før kampstart har vi aktiviteter for store og små i FanZone på østsiden av stadion. Her kan barna spille fotball, spille FIFA, delta i ulike konkurranser og aktiviteter arrangert av Laktat og det er ofte salg av pizza, brus, kaffe etc. Fanzone-gruppa skal ha ansvaret for trafikken på østsiden, samt å sikre aktiviteter for barn og voksne. På dette området har vi dessverre litt lite hjelpere for å få til det beste arrangementet før hver hjemmekamp. så vi søker derfor flere frivillige. Fordelen med denne gruppa, er at man er ferdig til kampstart og går derfor ikke klipp av kampen. 

Det er også andre grupperinger i Stadions Venner som sårt kunne ha hatt flere personer.  De ulike gruppene kan du lese mer om her

Medlemmer i Stadions Venner får opplæring innenfor sikkerhet, og en får attest for dette. Medlemmer i Stadions Venner får opplæring innenfor sikkerhet, og en får attest for dette. Å være frivillig i Stadions Venner kan være en god praksis og opplæring for ungdom som vil satse innenfor sikkerhetsfaget-politi, forsvar m.m. Vi øver også sammen med brann, politi og ambulanse, samt Røde Kors.

Er det noen der ute som kjenner noen som har lyst til å begynne i disse gruppene, eller har du lyst til å bli med oss i Stadions Venner? Send en mail til arrangementsjef, Per Lianes ([email protected]) eller sikkerhetsansvarlig Arve Tovan ([email protected]).

Vi trenger deg! Bli med på laget!

Annonse fra Eliteserien: