Sterk seier på Alfheim!

MFK sikret seg viktige poeng i medaljekampen da de møtte Tromsø søndag kveld!

Molde FK leverte en solid kamp mot Tromsø og kan nå sikre seg medalje i den kommende kampen mot Haugesund kommende søndag. MFK har nå 8 kamper på rad uten tap.

Etzaz Hussain sendte de blå opp i ledelsen etter knappe 20 minutter, men Tromsø svarte med en utligning fra Onni Valakari. Moldelaget kjempet seg tilbake i kampen og kunne gå til pause med ledelsen etter en flott chip fra Fredrik Aursnes som ble spilt gjennom av Magnus Wolff Eikrem.

Magnus har levert målpoeng jevnt og trutt utover høsten, og drøye 10 minutter ut i 2. omgangen kunne han også skrive seg på scoringslisten og økte til 1-3. Tromsø-laget fortsatte å jakte ny redusering, og etter 66 minutter fikk de valuta for pengene. Robert Taylor stod for scoringen og sendte Tromsø tilbake i kampen igjen.

Det ble noen spennende sluttminutter hvor Tromsø jaktet 1 poeng, og hvor MFK prøvde å sette spikeren i kista med farlige kontringer. Det lå et nytt mål i lufta, og det kom på overtid. Innbytteren Cibicki la vekk all tvil og gjorde at blåtrøyene til slutt kunne juble for en ny solid seier på bortebane.

På søndag spiller MFK sin siste hjemmekamp for sesongen. Da kommer Haugesund på besøk, som også jakter en medalje i Eliteserien. Med seier på Aker Stadion vil MFK sikre seg minst en bronsemedalje i årets sesong.
Kjøp billetter til den viktige kampen her!