Har lyst på flere scoringer mot Tromsø

Magnus Wolff Eikrem fikk kapteinsbindet mot Start og svarte med scoring. Nå gleder han seg til et nytt og spennende oppgjør.

– Det var veldig artig! Jeg var jo kaptein sist jeg spilte i Molde også, så det var ikke større enn det. Men jeg steppet selvfølgelig inn når Ruben var skadet, sier Magnus Wolff Eikrem.


Mot start scoret han et lekkert og viktig mål i andre omgang.

– Det var et viktig mål, og veldig kjekt å score. Jeg burde kanskje hatt et par til, men det kommer kanskje til helga, sier Eikrem.

Nivået svingte mye borte mot Start. 

– Vi var dårlig i første omgang, og veldig bra i andre. Vi må møte opp fra start, det er tøffe kamper, så da må vi være forberedt. Til helga møter vi Tromsø, det er alltid artig å møte dem. De spiller fotball og vil ikke legge seg bakpå.

– Det blir en viktig kamp, og jeg tror vi kan ta tre nye poeng og styrke borteformen vår, sier Eikrem.

Manager Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med det Eikrem gjorde i kapteinsrollen mot Start.

– Magnus er kaptein i sin væremåte hver dag. Jeg tror det er kjekt for ungguttene å spille sammen med Magnus. Han har blitt mer voksen og fått mer erfaring siden sist han spilte for Molde.

– Han er viktig for miljøet, unggutta ser opp til Magnus og det har en verdi for spillergruppa. Vi kan lære noe av hverandre, sier Solskjær.

Også manageren var godt fornøyd med andreomgangen mot Start i Kristiansand.

– Jeg er kjempefornøyd med andreomgangen. Første omgang var vi ikke helt på nivået vi har vært på i det siste. Andreomgangen var suveren, med fantastiske scoringer, det siste målet spesielt. Når Fredrik Aursnes vinner ballen, drar seg forbi, slår ballen til innbytter Petter Strand, og til slutt ender det med at Aursnes gir ballen til kompisen sin i stedenfor å skyte sjøl, det viser at de er kompiser og at det er et lag som kjemper om å komme seg oppover på tabellen, sier Solskjær.


Han ser nå framover mot ny kamp.

– Å snu en kamp slik vi gjorde gir god sjøltillit. Så det har vært godt humør og trøkk på trening denne uka. Tromsø er et litt annet lag enn Start, det er aldri lett å dra til Alfheim på vinteren… Men vi har hatt et bra tak på dem der oppe, sier Solskjær.

Annonse fra Eliteserien: