Poengdeling på Aker Stadion

Kampen mot serietreeren endte 2-2.

Søndag, 25. sugust kl. 18.00 møttes serielederen og serietreeren til dyst på Aker Stadion. Det var duket for Molde FK vs Odds BK!

Molde startet klar best og fikk flere god sjanser. Men bortelaget kjempet seg inn igjen i kampen, og var det første laget som fikk scoring. En av årets mest målfarlige spillere, Torgeir Børven, ble spillt gjennom på høyre kant og fikk avsluttet via Craninx og i mål. 0-1 etter 23 minutter. Molde slet med å komme til de virkelig store sjansene, men til slutt vartet de opp med et kjempeangrep. Moström og Bjørnbak spillte vegg inne i boksen og svensken la inn ballen på bakerste stolpe der Leke James satte ballen i mål. 1-1 stod seg inn til pause.

2.omgang startet likt som den første, med Molde som førende lag. Eirik Hestad kom inn for Mattias Moström og det skulle vise seg å være et smart bytte. Ellingsen ble spillt fri ute på venstre kant etter 54 minutter. Han sendte et lavt innlegg inn forran boks og der var nr 19. Eirik Hestad og sendte hjemmelaget opp i ledelsen 2-1.

Men Odd skulle kjempe seg inn igjen i kampen og etter 68 minutter ble Børven spillt gjennom og fikk sette inn sitt andre for kvelden. Resultatet 2-2 stod seg og lagene måtte dele poengene denne søndagskvelden. Det betyr at Molde beholder forspranget de har på Skien-laget, men at Bodø/Glimt, som spiller mandag kveld mot Vålerenga, kan med seier ta over tabelltoppen.

K P
1 Bodø/Glimt 4 10
2 Molde 5 10
3 Brann 5 10
4 Rosenborg 4 9

Det avgjøres på Aker Stadion!
Nå venter kanskje høstens viktigste kamp! Siste oppgjør i playoff-kampen mot Partizan! Kampen i Serbia endte med et knepent tap, men MFK sikret seg det viktige bortemålet så ingenting er avgjort!

Vi ønsker å fylle Aker Stadion! #10tusen på kamp! Skaff deg billett her!