Alt skal avgjøres på hjemmebane!

Det endte med et tap i Beograd, men MFK sikret seg et meget viktig bortemål. Nå skal alt avgjøres på Aker Stadion!

Endelig var det duket for første oppgjøret i playoff til Europa League. Første kamp ble spillt på stadion Partizana i Beograd, torsdag 22. august kl. 21.00. Begge lagene kom seg videre fra 3. kvalikkrunde etter to spennedne oppgjør. Vi har så vidt kommet oss etter den nervepirrende kampen i Thessaloniki, og det var også en del Partizan-supportere som måtte bite negler i sitt siste møte mot Malyataspor som bare var ett mål unna å snyte serberne for plass i playoffen.

Tomme tribuner
På grunn av rasistisk oppførsel blant publikum i deres første kamp mot Malatyaspor, har Partizan blitt straffet med å måtte spille kveldens kamp mot MFK forran tomme tribuner. Det var likevel lov for barn/ungdom under 14 år å delta, så det var likevel rundt 3 000 publikumere på stadion.

Viktig med bortemål
Vi fikk virkelig se viktigheten av bortemål, eter Bolly sitt praktmål eter 104 minuter i Thessaloniki. Det blir spennende å se hvilke strategiske valg Erling Moe og resten av trenerteamet har lagt før kveldens oppgjør i Beograd!

Laget
Molde stile med følgende menn i kampen mot Partizan:
Craninx - Haraldseid - Forren - Bjørnbak - Gabrielsen - Aursnes - Hussain - Eikrem - Hestad - James - Knudtzon
Innbyttere: Ranmark, Sjølstad, Moström, Wingo, Christensen, Bolly, Ohi

God 1.omgang
Kampen startet friskt for gjestene som fikk mye mer rom å boltre seg i enn de fikk i Hellas. Eikrem kom til kampens første sjanse med et langskudd som, men desverre for Moldegutten hang Stojkovic med på notene. Men det var ikke før noen minutter før pause at målene skulle komme. Mathis Bolly, helten fra Thessaloniki, ble byttet inn etter drøye 30 minutter til fordel for en skadet Erling Knudtzon. Da viste kveldens produser navnet "Golly", noe som skulle bli veldig representativt. 10 minutter etterpå fikk Mathis ballen på hjørnet av 16-meteren. Han fintet seg innover i banen og sendte ballen i stang, stang og i mål! Dermed sikret MFK og "Golly" seg nok et viktig bortemål. Desverre svarte vertene med en kjapp utlingning like etterpå, med Soumah. 1-1 var stillingen til pause*

2.omgang
Det ble en mer åpen omgang uten de virkelig store sjansene de første 30 minuttene. Men etter 83 minutter kom hjemmelaget seg opp i ledelsen. Partizan fikk spillt seg gjennom og servert Tosic ballen forran mål og angriperen scoret og endret stillingen til 2-1. Stillingen stod seg ut og Molde gikk på et knepent tap i første oppgjør.

Men heldigvis sikret Molde seg det viktige bortemålet og har et greit utgangspunkt før returoppgjøret på Aker Stadion. Skaff dere billetter til toppkampen her!

Mye står på spill på Aker Stadion!
Nå venter to toppkamper i Molde! Først kommer serietreer ODD på besøk på søndag. Kampen starter kl. 18.00 og det bees til fest for hele familien fra kl. 16.00 i Fanzone på østsiden av stadion.