Stor aktivitet på partnerfronten!

Det er under 2 måneder til Eliteserien 2022 sparkes i gang. Vi er inne i en hektisk periode med salg av sesongkort og signering av avtaler med bedrifter som ønsker å være samarbeidspartner med Molde Fotballklubb. Dette innebærer avtaler som kan inkludere sesongkort, tilgang til Hospitality områder, synlighet i våre flotte profileringstilbud, og deltakelse i MFKs store partnernettverk. Felles for alle er ønske om å bidra til sportslig suksess for MFK!

Vi vil framover presentere bedrifter som er samarbeidspartner med MFK i 2022.

Ett av våre samarbeidsnivå som flere bedrifter er med i heter kort og godt ‘’MFK-Supporter’’.

Her presenter vi noen partner som er med her:

salto1.jpg

Salto Systems er anerkjent som en global markedsleder innen smarte elektroniske adgangskontroll løsninger. Gjennom sin lokale partner i Molde har Salto Systems levert låseløsninger og adgangskontroll på Aker Stadion.

Les mer om Salto Systems her

accountor.jpg

Accountor er et lokalt regnskapsbyrå i Molde for regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Accountor går nå inn i sin 3. sesong som MFK-Supporter.

Les mer om Accountor her

Skjermbilde 2022-02-10 kl. 10.313.jpg

Øverland Eiendom Molde AS utvikler og leier ut næringseiendommer med god beliggenhet i Årødalen og Fannestrandvegen i Molde. Daglig leder Helge Lykkeslett og driftsleder Stein Helge Øverland har faste sesongkortplasser og er ivrige supportere under kamp. Til årets sesong vil Øverland Eiendom også ha reklameskilt på Aker Stadion.

Les mer om Øverland eiendom her

Skjermbilde 2022-02-10 kl. 10.33.jpg

Kviltorp Camping har vært samarbeidspartner med MFK i mange år. Turister blir kjent med Molde Fotballklubb med en gang de går inn i resepsjonen. Der ser man både MFK logo og årets lagbilde!

Les mer om Kviltorp Camping her

o.sanne.jpg

Rørlegger i Molde sentrum og trofast partner med MFK i mange år.

Les mer om O.A. Sanne her

 

Komplett oversikt over alle samarbeidsnivå og hvilke bedrifter som er med i disse finner man her

Informasjon og tilbud til bedrifter og samarbeidspartnere finne man her

Annonse fra Eliteserien: