– Jeg gleder meg til å ta på meg Molde-drakten og komme i gang!

Vår nye venstreback, Birk Risa, er på plass i Molde og klar for å kle seg i blått og hvit!


Mandag kveld, bare noen minutter før overgangsvinudet stengte, var Birk Risa klar for Molde Fotballklubb. Tirsdag pakket han bilen og kjørte ned til Molde, og onsdag var han klar for sin første arbeidsdag på Aker Stadion. 

– Jeg fikk tatt Norgesferien på 9 timer gjennom landet. Det var veldig spesielt med tanke på dagen før hvor det dro seg lit ut på slutten. Men det var en fin tur, og jeg kom meg trygt og godt til Molde. 

Den nye venstrebacken la ikke skjul på at han beundrer utsikten til sin nye arbeidsplass. 

– Jeg tenkte litt over det når jeg satt i bilen, altså hvordan byen og sånn ville være. Jeg fikk et positivt inntrykk. Det var større enn jeg trodde, og de fjordene her er det bare å sette seg ned å kose seg med. Det var rett og slett nydelig. 

Når Molde kom på banen, så var det egentlig et ganske lett valg.

— Birk Risa

– Atmosfæren og stadion har alltid, når jeg ar spillt her, hatt mye trøkk fra fansen. Dette er en klubb det er stor interesse rundt, som jeg gleder meg til å oppleve. Når Molde kom på banen, så var det egentlig et ganske lett valg. Jeg føler dette er et godt steg videre i karrieren min, å komme til en toppklubb i Norge der jeg får være sammen med mange fryktelig gode spillere og utvikle meg videre i hverdagen. 

 

Vi ønsker Birk Risa hjertelig velkommen til Molde Fotballklubb! 

 

MFK - Birk Risa Liggende

 

Annonse fra Eliteserien: