HOSPITALITY OG BEVERTNING

Vi har flotte VIP-tilbud med bevertning på kampdag !

I forbindelse med våre hjemmekamper har Molde Fotballklubb flotte tilbud som gjør kampdagen ekstra spesiell: MFK-Lounge, Restaurant og ''Corner Sportsbar''.  Felles for alle er bevertning (mat og drikke) og kampbilletter på VIP-tribune. Dette er gode arenaer for relasjonsbygging sammen med kunder, ansatte eller andre forbindelser.

MFK-Lounge

Vår flotte lounge i 4. etg ved inngang 10. MFK-Lounge åpner 1 time før kamp. Her serveres smakfull og spennende  meny fra Glass/KØL til hver kamp. Loungen er et hyggelig, sosialt og åpent mingleareal med stå-bord. Under kampen har man sitteplass på VIP-tribune med direkte utgang fra loungen. Mat og drikke inngår i dette konseptet. 

Les mer her

Restauranten

Restauranten åpner 1 ½ time før kamp. Inngang 8. Alle våre gjester har egne bord og blir servert hovedrett og dessert før kamp med tilhørende drikke. Kokker fra Bjartmars Favorittkro på Averøy serverer spennende menyer basert på lokale råvarer. Sitteplass på VIP-tribune inngår i tilbudet. I Restauranten kan man delta på Quiz før kampstart med spørsmål relatert til dagens to motstandere, samt tipping av pauseresultat. Premiering av vinnerne i pausen. Noen ganger er vi så heldige at begge lags trenere turen innom Restauranten før kampstart for gi gjestene en liten sportslig oppdatering.

Les mer her

CORNER Sportsbar

Corner er vårt nyeste tilbud med mat og drikke.  Inngang er på hjørnet av stadion (inngang 7).

Dørene åpner 1 time før kampstart.  Drikke, pizza og snacks kan kjøpes i baren før kampstart og i pausen. 

Tilgang forutsetter sesongkort eller billett  på VIP-tribune på utsiden av lokalet. 

Tøft ''fotballinteriør'', TV-skjermer og topp lydanlegg sørger for god stemning!

Les mer her

 

 

Annonse fra Eliteserien: