Viktig seier i Bodø

Molde tok 3 nye viktige poeng på bortebane når de møtte Bodø/Glimt på Aspmyra stadion.

Det var en veldig åpen 1. omgang i Bodø, hvor ingen av lagene skapte de virkelig store sjansene. "Det går litt tregt med oss" sa kaptein Ruben Gabrielsen til Eurosport i pausen, og forsikret om at de skulle være mer farlige forran mål i 2. omgang og at de skulle øke tempoet.

Starten av 2. omgang startet ikke med så mye mer tempo, men Molde fortsatte å presse. Etter 10 minutter kom det viktige målet. Hestad fyrte av et skudd, keeper måtte gi retur, og der stod Braut Håland som rundet keeper og satte inn kampens første mål!

Håland scoret sitt 11. eliteserie-mål for sesongen! Foto: NTB scanpix

Glimt presset Molde resten av kampen, for å jakte utligning, men klarte ikke å slå hull på byllen. Kampen endte 0-1 og Molde tok 3 nye viktige poeng på bortebane.

Lagene:

Bodø: Friedrich - Isodoro - Bjørnbak - Lode - Bjørke - Moberg - Ángel - Saltnes - Zinckernagel - Opseth - Layouni

Molde: Linde - Remmer - Gabrielsen - Forren - Haugen - Aursnes - Hussain - Eikrem - Cibicki - Håland - Hestad