Tre Moldespillere på scoringslisten

Markovic, Håland og Svendsen scoret målene for Norges G18-landslag, mens Østigård var en solid klippe i forsvaret!

Deler av teksten er hentet fra fotball.no:

Annonse:

Norge G18 spilte sin første kamp i EM-kvalifiseringen da Montenegro var motstander onsdag formiddag. De norske guttene fikk en perfekt start på kvalifseringsuken med en solid 3-0-seier. Moldespillerne Eman Markovic, Erling Braut Håland og Tobias Svendsen scoret målene for Norge.

Norge tok ledelsen etter 26.min. Morten Olsen fant Eman Markovic med et innlegg inne i boksen. Sistnevnte bredsidet ballen i mål fra 7-8 meter til 1-0 for Norge.

– De grepene vi gjorde i pausen ved å sette inn Tobias Svendsen og legge oss litt lavere i banen gjorde at vi fikk bedre kontroll. Det var etter hvert helt fortjent at vi kontret inn både 2- og 3-0 på tampen, sier Johansen til fotball.no

På 2-0 var nok en gang Morten Renå Olsen servitør. Midtbanespilleren fant Erling Braut Håland på et godt løp i gjennom, og spissen scoret fint alene med keeper etter 63.min. 3-0 kom etter at innbytter Basit Agouda vartet opp med et strålende raid. Avslutningen hans fra skrått hold ble reddet av keeper, men Tobias Svendsen satte inn returen i åpent mål syv minutter før full tid.

3 x Molde

Hadde jeg vært Molde i dag ville jeg vært stolt. Eman scoret det første, Erling det andre og Tobias det tredje. I tillegg var Leo Østigård en klippe bak i forsvaret som har kommet tilbake fra kyssesyken på rekordtid. Han var veldig solid bakover og var samtidig en konstant trussel fremover – han kunne scoret i dag han også, sier "Paco".

– De har noen veldig spennende spillere i Molde i likhet med mange andre klubber, men akkurat i dag sto Molde-guttene frem litt ekstra, legger han til.