Slo FCK på straffespark-konkurranse

Molde FK spilte uavgjort etter ordinær tid, men sikret likevel seieren på straffesparkkonkurranse.

Molde FK møtte i dag FC København til treningskamp i "The Dubai International Cup". Molde gikk opp i ledelsen rett før pause da Petter Strand serverte en pasning til Ottar M. Karlsson som satte den sikkert i mål.

Det var en veldig god kamp, og jeg er godt fornøyd med hva gutta presterte i dag

— Ole Gunnar Solskjær
Ståle Solbakkens menn utlignet på et hjørnespark etter 72.minutter. Molde FK måtte forsvare seg i store deles av kampen, noe Solskjær sier det jobbes hardt med i klubben:

I dag møtte vi Nordens klart beste lag og største klubb, og vi er i en fase der vi øver på forsvarsspill. Fokuset er fundamentet i forsvarsspillet, og ut i fra dette kunne kontre og skape sjanser. Det har fungert veldig bra her nede. Vi skaper nok sjanser til å score enda flere mål i dag.

Målvakt Andreas Linde måtte ut med skade etter 29 minutter, og sendes til sjekk grunnet en trøkk i hodet.

- Jeg er meget godt fornøyd med hva guttene leverte i dag. De 8-9 spillerne på sidelinja ser at det må jobbes hardt for å få plass på startelleveren når sesongen starter 1.april, fortsetter Solskjær.

FCK - Molde FK 1-1 (0-1). 4-5 etter straffespark-konkurranse.

JA Centre of Excellence Pitch 2, 13:00 (norsk tid).

0-1: Karlsson etter 43.min (Strand assist)

1-1: Okore (FC København) etter 72.min

Straffespark-konkurranse:

Innbytter Neydson Da Silva reddet to straffespark av Tom Høgli og Andrija Pavlovic på FCK , mens Moldes Joona Toivio, Christoffer Remmer, Ottar M. Karlsson og Sander Svendsen satte sine straffespark og sikret dermed en sammenlagt 5-4 seier over Nordes beste lag.

Moldes XI: Linde (Da Silva etter 29.min) - Toivio, Nattestad, Rode Gregersen, Ssewankambo (OM.Rindarøy etter 57.min), Remmer, Hestad (TH.Svendsen etter 76.min), Aursnes, Strand, S.Svendsen, Karlsson.

Innbyttere: Da Silva, Strande, T.Svendsen, Markovic, Mordal, OM.Rindarøy.