Skal du på Rabalderfestivalen?

Vi spanderer en kampbillett til Molde FK - Viking 2.juli til alle barn med billett til Rabalderfestivalen!

Skal du på den kule Rabalderfestivalen 1-2 juli? Da spanderer vi en kampbillett til Molde FK - Viking søndag 2. juli! Voksne med billett til festivalen får kampbilletten til kun 100 kr.

En time etter at Rabalderfestivalen avsluttes tar Molde imot Viking på Aker Stadion. Vi inviterer alle barn med billett på Rabalder til å komme gratis inn på kampen!

Tekst fra rabalderfestivalen:

Rabalderfestivalen skal være en kulturfestival for barn. Programmet varierer fra konserter, teater- og fortellerforestillinger, aktivitetsløyper og snekring. Samtidig er vi bevisste på at idrett er en stor del av barns hverdag og at Molde FK er en av de største kulturtilbyderne i byen. Annenhver uke møter ca 7000 mennesker opp for å støtte MFK, bli underholdt og stå sammen, det er imponerende og tall de fleste andre i Molde drømmer om! Spillere og trenere i Molde er viktige forbilder for de unge i regionen og helter nesten uten sidestykke.

Flere i Rabalder-styret er engasjerte Molde-supportere og er kjempestolte av dette samarbeidet. Dette kompletterer helgen for barna helt maksimalt!

Les mer på Rabalderfestivalen sin hjemmeside

Annonse fra Eliteserien: