Mye landslagsaktivitet

Hele syv spillere på fem landslag i aksjon i går.

G18:

Eman Markovic og Leo Skiri Østigård var i aksjon for G18-landslaget både i går og i dag. De møtte først Latvia og vant 4-0. Her herjet Markovic med motstanderne og satte to mål, samt la opp til det tredje. Han fikk fortjent skryt av landslagstrener Pål Arne Johansen:

Eman Markovic, som allerede hadde scoret to mål, kom i ny scoringsposisjon. I stedet for å skyte selv, spiller han nydelig og uegoistisk ut til Martin Vinjor som setter ballen i tomt mål. Det er den type holdning jeg ønsker å se i laget – det var imponerende. Det var et nydelig angrep med en fantastisk avslutning.

I dagens kamp ble det et knepent 2-1 tap mot Ukraina, der verken Markovic eller Østigård startet kampen. Markovic kom inn den siste halvtimen av kampen. Les mer her.

U21:

Det nykomponerte norske U21-landslaget spilte en god kamp i går selv om det ble 1-3-tap mot EM-klare Portugal. Sander Svendsen startet kampen og spilte 1.omgang.

- En godt gjennomført kamp av oss der vi fikk se alle spillerne i aksjon mot en topp motstander. Vi tar med oss gode referanser fra denne kampen. Vi har fått på plass mye på kort tid med dette laget, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no.

Island:

Det islandske landslaget med MFK-spissene Sigurdarson og Karlsson vant 2-1 over Kosovo i gårsdagen kamp. Sigurdarson startet kampen og scoret kampens første mål etter 25.min. Karlsson var innbytter denne kampen. Les mer her. Neste kamp er 28.mars.

Finland:

Joona Toivio satt på benken da det finlandske landslaget tapte 2-0 mot Tyrkia i går. Neste kamp er 28.mars.

Sveriges U21:

Det svenske U21-landslaget med Moldes Isak Ssewankambo gikk på sitt første tap siden juni 2015, da de tapte 2-0 mot Serbia i Marbella. Isak starta kampen etter sitt come back på landslaget.

- Vi möter ett väldigt bra Serbien idag med en otrolig fysik, högt tempo, brutalt aggressiva i sin återerövring och press. Vi hann inte med i första halvlek framför allt, analyserar landslagstrener Håkan Ericson. 

Annonse fra Eliteserien: