Viktig seier i Drammen!

Molde FK vant 3 viktige poeng borte mot Strømsgodset søndag kveld. Resultatet ble 1-2 på Marienlyst.

MFK hadde en tøff kamp i vente da de gjesten Marienlyst stadion. Molde startet sterkest og etter et drøye 10 minutter spilte Etzaz Hussain en nydelig stikker til Erling Braut Håland  som plasserte den iskaldt til side for keeper.

Håland med sitt 10. mål i Eliteserien denne sesongen! Foto: NTB scanpix

Like etterpå får Eirik Hestad mye rom å boltre på, noe som resulterte i et flott mål for Molde. 2-0 til Molde etter 17 minutter!

Eirik Hestad med nok en sterk kamp for Molde. Foto: NTB scanpix

Strømsgodset svarte raskt med et mål i fra Tokmac like etterpå, og Godset kjempet seg mer og mer inn i kampen. Det ble ikke flere mål i 2. omgang, selv om Strømsgodset flere ganger var nære en utligning i sluttminuttene. Molde stod i mot presset fra hjemmelaget og fikk med seg viktig poeng fra Drammen.

Molde står nå med 40 poeng og ligger på en 3. plass på tabellen. På søndag blir det storkamp når Rosenborg gjester Aker Stadion! Husk å skaffe deg billetter til storoppgjøret!