Disse starter mot Hødd

Treningskamp kl. 18.00 på Aker Stadion i dag, onsdag 22.februar.

Moldes XI: Linde - Remmer, Gabrielsen, Rode Gregersen, OM.Rindarøy, Strand, Aursnes, Hestad, T.Svendsen, S.Svendsen, Karlsson.

Innbyttere: Da Silva, Ssewankambo, Toivio, Sigurdarson, Haaland, Brustad, Markovic, Strande, Østigård.

Onsdag 22.februar kl.18.00 spiller Molde FK treningskamp mot IL Hødd på Aker Stadion. Inngang 9 er åpen for publikum og dørene åpner en time før avspark. Det er gratis inngang, og det blir salg av kaffe og sjokolade. 

Lagene som møtes i dag har begge spilt fire treningskamper så langt i år. Molde FK har tre seire og ett tap, mens Hødd har to seire og to tap. Molde vant den første kampen 5-1 mot et sammensatt talentlag fra Nordmøre og Romsdal fotballkrets, før to seire i The Dubai International Cup. Hacken og FC København ble slått henholdsvis 3-2 og 5-4. I årets andre treningskamp på Aker Stadion var det lite som stemte for de blå-hvite, og Molde FK ble slått 2-0 av Bodø/Glimt. IL Hødd vant 1-0 over Spjelkavik i årets første treningskamp, før et 4-0 tap mot AaFK på bortebane. Deretter var det Herd som ble slått med hele 7-0, før Brattvåg ble for sterke og vant 2-1. IL Hødd spiller i PostNord-ligaen sesongen 2017. 

Kampen vil også bli sendt via RB-nett. Kampen er gratis for abonnenter.

Hvis du ennå ikke har hatt anledning til å skaffe deg sesongkort for 2017, ta turen innom administrasjonen ved inngang 10. Vi står klare til å hjelpe deg, både under pausen og etter at kampen er ferdig. Du kan også kjøpe sesongkort via vår nettside.

Velkommen på kamp!

Annonse fra Eliteserien: