Cupfinalen neste!!

Slo Stabæk 4-1 i semifinalen på Aker Stadion.

Moldes juniorlag er regjerende Norgesmestere, og slo i dag Stabæk 4-1 i NM-semifinalen for G19 på Aker Stadion. Mye bra spill av juniorene, og fire ulike målscorere: Haaland, Østigård, Gussiås og Markovic! Nå blir det ny cupfinale i Telenor Arena, andre året på rad! I finalen møter de Rosenborg som slo VIking 4-2 i sin semifinale. Finalen spilles lørdag 18.november kl.11.00.

Moldes XI: Byttingsvik - Mordal, Breivik, Østigård (K), Moe, H.Svendsen, Markovic, Hagbø, H.Svendsen - Gussiås, Håland

Innbyttere: Iversen, Wenaas, Jenset, Dahl, T.Hestad, Langset, Ranheim

Oppdatering fra AkerKademiets twitterkonto:

• SLUTT! Vi vinner 4-1 og er klar for finale i G19 NM!!
  • Vi er på overtid....
  • 88 min: To bytter. Hermann og Tobias S ut, Magnus og Henrik inn.
  • Nesten 5-1 der. Keeper redder. Corner
  • 85 min: Lite som skjer, ser ut som Stabæk har mista litt troa og Molde kontrollerer.
  • Vetlesen, Pedersen og Aanesland som gikk ut.
  • Trippelbytte fra Stabæk. Klarte ikke helt å få med meg hvem som gikk, de forsvant i garderoben. Peder Vogt, Martin Storesund og Knut Evensen kom inn.
  • Stabæk gjorde et bytte tidligere. Inn kom Magnus Lundal. Tror Emil Bohinen gikk ut.
  • 79 min: Vi gjør to bytter. Ut går Simen og Sivert, inn kommer Lars Josef og Tobias H
  • Artig fun-fact fra Akademisjef @knutheikrem; 7 av 11 spillere på banen nå har kun spilt i @Molde_FK og gått gradene fra barnefotballen
  • Vi kontrer inn 4-1! Christian slår gjennom Sivert som avslutter, keeper gir retur og EMAN MARKOVIC setter inn 4-1 til Molde!
  • 71 min: Molde gjør et bytte. En svært sliten Erling går ut. Gjort en fantastisk jobb på topp i dag. Inn kommer Christian Dahl
  • 68 min: Har vært et voldsomt tempo siste 20 minuttene etter pause. Roet seg litt nå.
  • Simen som prøver seg. Skrur på utsiden av muren. Keeper redder til corner. Spilt 67 min.
  • Frispark i samme posisjon som Leo scora på i 1.omgang.
  • 60 min: Molde fortsetter å kjøre på. Erling blir tredd igjennom av Eman. Fra litt skrå vinkel går avslutningen til side for mål.
  • 3-1! 57 minutter spilt og Erling med en perfekt vektet pasning til Sivert som rolig og elegang kipper ballen over en utrusende keeper!
  • 52 min: Enda en stor Molde-sjanse. Sivert smeller til, men ballen går i tverliggeren!
  • 51 min: Ny KJEMPESJANSE til Molde. Erling runder keeper, men får for skrå vinkel og Stabøk får klarer. Kontrer og får til avslutning, redder
  • Molde klarer og får en kjempemulighet på kontra. Litt unøyaktighet gjør at den muligheten til slutt ender i utspark fra keeper til Stabæk.
  • 49 min: Frispark til Stabæk, god innleggsposisjon
  • Erling er på den, treffer ikke helt og keeper plukker til slutt opp ballen.
  • 47 min: Frispark til Molde, helt på hjørnet av 16 meteren
  • 2. omgang er i gang!
  • Pause: Vi leder 2-1!
  • Stor sjanse til Stabæk. Keeper redder, heldigvis ingen på returen.
  • 44 min: Gult til Hermann Svendsen
  • 2-1!! LEO ØSTIGÅRD!! Curler den over muren.
  • 39 min: Erling blir revet ned. Gult til kaptein Anders Johansen. Frispark fra ca 22,5 meter.
  • 36 min: Og så er det kjempesjanse til Stabæk. Innlegg fra venstre, heades over av Sebastian Pedersen
  • Scoringen kom etter 32 minutter. Vi er like langt, men Molde kjører kampen.
  • 1-1!! Erling får ballen i mellomrommet og får upresset sikte ned i venstre hjørnet for keeper! Herlig scoring!!
  • Emil er cm unna å være først på corneren, går forbi og til utspark fra keeper
  • 24 min: Ny corner til Molde. Tatt over kampen etter scoringen
  • 21 min: Sivert jobber frem en corner til Molde
  • 17 min: Molde roper på straffe, da Eman går i bakken. Dommeren vinker spillet videre.
  • 15 min: Stabæks Morten Olsen må ha behandling, kommer seg på beina igjen
  • Skyter i lengste. Keeper får reddet til corner
  • 13 min: Frispark til Molde, 18 meter. Simen gjør seg klar
  • 8 min: 0-1 til bortelaget. Markus Aanesland skjærer inn fra høyre og smeller ballen i lengste hjørnet
  • 6 min: Eman Markovic fyrer av, keeper gir retur som Erling lukter, men keeper er først på ballen
  • 5 min: Jevn åpning på kampen. Ingen sjanser til noen av lagene.