MFK UH-laget

Spillerglede

Innenfor breddeavdelingen til MFK finnes et eget lag for utviklingshemmede. I denne gruppa har vi de siste √•rene hatt fra 13 til 22 spillere. Spillerne kommer prim√¶rt fra Molde og nabokommunene. Aldersfordelingen er fra 14-15 til godt over 40 √•r og ferdighetsniv√•et varierer. Tilbudet er f√łrst og fremst rettet inn mot de med lave ferdigheter som synes det er stas √• v√¶re del av et lag med god sosial stemning ‚Äď og ikke minst landets beste fotballklubb!

Vi trener hver torsdag, og treningene v√•re best√•r stort sett av spill samt en god dose godt hum√łr. P√• vinterstid trener vi inne, p√• sommerstid trener vi ute.

Vi deltar p√• dagsturnering med tilsvarende lag fra v√•rt eget fylke og der deles lagene i gruppe Rolig og Reser avhengig av ferdighetsniv√•. √Örets h√łydepunkt er deltakelsen p√• Landsturneringen for slike lag, som i √•r foregikk p√• Stj√łrdal i m√•nedsskiftet august-september.

Vi √łnsker hele tiden √• rekruttere nye spillere. Interesserte kan ta kontakt med undertegnede lagledere/trener.

Oddmund Oterhals   915 43 006

S√łlvi Austlid              952 33 566