Vegard Forren er kontraktløs etter 2019 og kan signere for andre klubber 1.juli. Men Vegards største ønske er en ny avtale med MFK.

-Ja, jeg ønsker helt klart å fortsette i Molde, og det har jeg signalisert tydelig. Men det må være en pakke som er riktig for begge parter, sa Vegard til Romsdals Budstikke.

Eric Kirkevold filmer hver eneste kamp og trening i MFK. Videoanalyse har blitt et viktig verktøy for fotballklubben i Norge de siste åra. MFK var tidlig ute med å ta i bruk analyseverktøy, og i dag er det østlendingen Eric Kirkevold som har ansvaret for MFKs videoanalyser.

-Jeg ser en del av Moldekampene og har god kontakt med klubben. Dette ser veldig bra ut, sier Ole Gunnar Solskjær til RB-nett. Han er spesielt imponert over det Martin Ellingsen har vist i oppkjøringa.

Erling Moe trives som hovedtrener, men stresser ikke med å få avklart framtida.-Jeg vet overhodet ikke noe om framtida, og jeg tror absolutt på at Ole Gunnar ikke vet noe, heller. Det er sannheten og virkeligheten, sier Erling Moe til Romsdals Budstikke.

4.mars:
Kjetil Rekdal er overbevist om at Ole Gunnar Solskjær fortsetter som manager i Manchester United også etter denne sesongen.

Erling Moe var ikke nådig etter tapet for Ventspils i Marbella fredag:-Før pause gjorde vi mye rett, bortsett fra å score de ekstra målene som kunne avgjort kampen. Andre omgang var rett og slett «passe» dårlig, sa han til Romsdals Budstikke.

5.mars:
Molde hentet to nigerianske unggutter til Prøvespill på Marbella. Etter ti dager besluttet ledelsen at den ene spilleren får bli med til Molde for å vise seg fram på Aker stadion. Anthony Achu Okachi er født 6.september 2000.

Sigurdarson og Sarr scoret i Russland. De tidligere MFK-spillerne sto bak kampens to scoringer (1-1).

6.mars: LILLESTRØM-MFK: 1-1.

Kampen gikk i LSK-hallen. Martin Bjørnbakk scoret for MFK, mens kampens andre mål ble satt inn av Alex Dyer. Bjørnbakks scoring var den første for MFK etter overgangen fra Bodø/Glimt. Han kom først på ballen etter en corner og skallet ballen i mål.

MFK-KEEPER til Mjøndalen?

I mars fikk det rykter om av flere klubber var interesserte i å låne MFK-keeper Mathias Eriksen Ranmark.

18.mars:
-Molde tok årets første stikk mot erkerival Rosenborg i søndagens treningskamp i Abrahallen. Det ble scoret bare ett mål, og det var det heldigvis moldenserne som satte inn.

-En fin gjennomkjøring, sa trener Erling Moe.-Det å holde nullen liker jeg godt, for da vinner vi som oftest. Erling Knudtzon scoret kampens eneste mål.

MFKs damelag møtte Herd i treningskamp på Aker stadion. Anne Marte Halset ga MFK ledelsen etter 34 minutters spill. Ti minutter ut i andre omgang la Nora Harnes Håheim på til 2-0. Jenny Østrem sørget for redusering for Herd en halvtime etter.

Tidligere MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen var kommet tilbake til Molde, og han var fortsatt fotballinteressert. Men nå var det ikke MFK som skulle nyte godt av hans fotballkunnskaper. Tarje ble nemlig styreleder i Træff.

MFK-juniorene var i Spania, og der møtte de G18-laget til Granada. Kampen endte 1-1, og MFKs mål ble satt inn av Lloyd Fagerlie. Dette var den første kampen hans etter et langt skadefravær.

24.mars: MOLDE- ØSTERSUND: 4-1.
Det ble en grei seier for hjemmelaget da Østersund møtte MFK på Aker Stadion. Moldes mål ble satt inn av Ohi Omoijunanfo, Eirik Hestad, Mattias Mostrøm og Eirik Ulland Andrsen. Magnus Eikrem var kaptein, og han var en av banens dominerende spillere. Moldes «riktige» kaptein, Ruben Gabrielsen, var ikke med fra start i møtet med Østersund.

26.mars:
Vegard Forren: -En stor dag!

Romsdals Budstikke kunne glede alle MFK-tilhengere med melding om at Vegard Forren hadde skrevet treårs kontrakt med MFK.

-Dette er en stor dag for meg, forhåpentlig også for fans og klubben også, sa en glad Vegard til Romsdals Budstikke.

27.mars:
Romsdals Budstikke kunne fortelle at Sander Svendsen var på vei tilbake fra Sverige. Men han kom ikke til Molde. Odd ville bli moldeguttens nye klubb.

-Vi har gjort en avtale fram til sommerpausen. Så får vi se derfra, sa daglig leder i Odd, Einar Håndlykken.

I slutten av mars ble det klart at heller ikke Ole Gunnar Solskjær ville komme tilbake til Molde. Han fikk treårs kontrakt med Manchester United. –Jobben jeg alltid har drømt om, sa Ole Gunnar. I dagene som fulgte var norsk og utenlandsk presse opptatt av nordmøringens fantastiske suksess i England.

1.runde: 31.mars: Sarpsborg 08-Molde: 1-1

VG hadde ingen fra MFK på Rundens lag. Romsdals Budstikke var heller ikke imponert etter seriestarten. -Tre spillere får godkjent, skrev lokalavisa. De tre var Andreas Linde, Vegard Forren og Magnus Wolf Eikrem.

Vegard Forren tok telling da det var spilt i 18 minutter. Vegard måtte få medisinsk behandling, men kom på banen igjen etter et par minutter. Vegard var ikke fornøyd med prestasjonene til MFK i serieåpningen:- Det ble en slitekamp. Det er vanskelig å si hvorfor det ble sånn, men man må huske på at Sarpsborg er et godt lag. De gjorde det vanskelig for oss, og når vi i tillegg ikke er i nærheten av vårt beste, så blir det sånn.

VGs sjansestatistikk:

Sjanser: 6-4. Skudd på mål: 3-3. Frispark mot: 13-15. Cornere: 7-5. Utenfor: 4-0. Ballinnehav: 52-43.

VG: Sarpsborg burde ledet med et par mål til pause, etter syv store sjanser, men null mål. Det ble med debutant Jonathan Lindsets flotte scoring etter pause, men det hjalp lite. I det 90.spilleminutt fikk altså Magnus Wolf Eikrem «på følelsen» at han skulle score på hodet -og gjorde det.