2012 - Mars

9/3: RAUFOSS-MFK: 2-1

1160 tilskuere var på plass i Raufosshallen da MFK var på besøk. Og hjemmelaget fikk en god start med scoring etter 16 minutter. Simon Markeng utlignet seks minutter senere, og så sørget Steffen Hjelmtvedt for hjemmeseier i det 80. minutt. Ole Gunnar Solskjær var godt fornøyd med kampen, og han hadde sett mange gode prestasjoner av spillerne sine.

Laget: Elias Valderhaug (Espen Bugge Pettersen fra 62., Elias Valderhaug fra 68.), Victor Johansen, Kristoffer Vatshaug, Ivar Furu, Ole Martin Rindarøy, Magnus Stamnestrø, Karim Camara, Ruben Vågen (Eirik Hestad fra 53.), Simon Markeng, Vini Dantas, Andreas Hollingen (Zlatko Tripic fra 72.)

11/3: LILLESTRØM-MOLDE: 4-5

Ole Gunnar Solskjær var ikke fornøyd med å slippe inn fire mål i kampen mot Lillestrøm, men han var veldig godt fornøyde med det laget viste offensivt. Romsdals Budstikke mente Joshua Gatt og Daniel Chima Chukwu spilte hovedrollene i kampen. Mattias Mostrøm skjøt Molde i ledelsen etter bare ni minutters spill, og så doblet Daniel Chima Chukwu ledelsen ti minutter senere. Så fulgte tre scoringer av hjemmelaget etter 20, 35 og 52 minutter. Joshua Gatt utlignet etter 59 minutter, og så utlignet hjemmelaget i det 75.minutt. Kampens to siste scoringer var Moldes: Joshua Gatt (78.) og Daniel Chima Chukwu (88.)

Laget: Espen Bugge Pettersen (Elias Valderhaug fra 46.), Martin Linnes, Even Hovland, Vegard Forren (Zlatko Tripic fra 79.), Magne Simonsen, Joshua Gatt, Daniel Berg Hestad (Magnus Stamnestrø fra 89.), Emmanuel Ekpo, Mattias Mostrøm (Kristoffer Vatshaug fra 85.), Davy Claude Angan, Daniel Chima Chukwu.

16/3: MOLDE-AAFK: 3-2

-Det var for unøyaktig og for mye slurv før pause. Slik kan en ikke drive på hvis en skal prestere og få spilletid på dette laget, sa Ole Gunnar Solskjær til Romsdals Budstikke etter at de blåhvite hadde slått tangotrøyene 3-2 på Årølia kunstgress. 1744 tilskuere så gjestene ta ledelsen etter 49 minutter. Så sørget Even Hovland for utligning fire minutter senere. Vegard Forren førte Molde opp til 2-1 i det 82.minutt, og så utlignet AaFK etter sjølmål av Even Hovland i det 84.minutt. Moldes seiersmål satte Davy Claude Angan inn to minutter før slutt.

Laget: Espen Bugge Pettersen, Martin Linnes, Even Hovland, Vegard Forren, Magne Simonsen, Zlatko Tripic (Mattias Mostrøm fra 46.), Magnus Wolff Eikrem (Vini Dantas fra 81.), Daniel Berg Hestad (Emmanuel Ekpo fra 46.), Magne Hoseth (Magnus Stamnestrø fra 81.), Jo Inge Berget (Abdou Karim Camara fra 70.), Daniel Chima Chukwu (Davy Claude Angan fra 46.)

23/3: MOLDE- STRØMSGODSET: 2-1

«Slik vinner mesterlag», skrev Morten P i Dagbladet etter at MFK hadde sikret seg årets tre første poeng på hjemmebane.  Journalisten mente Molde viste kvaliteter på en nervøs og tung åpningsdag. Men han mente at defensivt måtte Ole Gunnar Solskjær stramme voldsomt opp.  – Molde-spillerne konkurrerte om å gjøre det spennende. Balltapene på egen banehalvdel var grusomme de siste minuttene, og Strømsgodset var ikke langt unna å gjøre det de egentlig ikke kan-ta poeng på bortebane, skrev Morten Pedersen etter serieåpningen på Aker Stadion. 9052 tilskuere var kanskje enige med journalisten.

Truls Dæhlie i VG: Det var ikke lett å se en kommende seriemester da Molde røk 0-3 i premieren på Sarpsborg Stadion for et år siden. Det var ikke lettere i går. Før det plutselig smalt. Dæhlie avsluttet sitt referat med følgende: - For slurv straffer seg i lengden. Og neste gang er Molde neppe like heldige.

Davy Claude Angan ga Molde ledelsen etter 67 minutter. Joshua Gatt la på til 2-0 tre minutter senere. Fire minutter før slutt kom gjestenes redusering.

Romsdals Budstikkes oversikt over målsjanser: 1.omgang: 0-2, andre omgang: 6-1

Oppturen: 1-0-scoringa til Angan. Briljant målgivende fra Jo Inge Berget. Iskaldt skudd fra Angan.

Nedturen: Tok panikken MFK-spillerne helt de siste minuttene? Pasninger og klareringer i hytt og pine.