2011 Oktober

2/10: TROMSØ-MOLDE: 0-2

6535 billetter var solgt til oppgjøret på Alfheim Stadion. Etter solide 2-0 på bortebane, hadde Magnus Wolff Eikrem følgende å si til pressen: - Det er helt fantastisk det vi gjør ute her i dag, det er ikke mange lag som greier å gjenta dette. Nå er det fem kamper igjen, så det er viktig ikke å ta av.

Vegard Forren ga Molde ledelsen etter en halvtimes spill, også doblet Jo Inge Berget moldeledelsen etter 36 minutter. I andre omgang skapte MFK en rekke målsjanser, men det ble ikke flere mål. Tromsø satte inn en sterk sluttspurt og var nær ved å skape fornyet spenning da Thomas Holm kom alene med MFK-målmannen. Men Espen Bugge Pettersen reddet med en fantastisk refleks.

Inntil kampen mot Molde var Tromsø ubeseiret på eget gress denne sesongen, men nå kom de til kort mot seriens beste bortelag. Etter kampen var det «full fest» i MFK-garderoben.

5,00

Innbyttere: Zlatko Tripic fra 69. for Magnus Wolff Eikrem, Daniel Chima Chukwu fra 86. for Davy Claude Angan, Magne Hoseth fra 52. for Jo Inge Berget.

4. DIVISJON: MOLDE 3 - DAHLE: 0-1

MFK presset gjennom hele kampen, men gjestene spilte godt i forsvar og fikk med seg alle poengene fra Molde.  Gjestenes mål kom etter 20 minutter, og Dahle hadde også et skudd i tverrliggeren i andre omgang.

2.divisjon, menn avdeling 2 VALDRES-MOLDE 2: 2-1

200 tilskuere var på Blåbærmyra og så hjemmelaget slå Molde 2 med 2-1. Valdres tok ledelsen etter 23 minutter, og etter 39 minutter utlignet Mamadou Gando Ba for Molde. Hjemmelagets seiersmål kom i det 74.minutt. Pål Erik Ulvestad fikk rødt kort, mens Elias Valderhaug ifølge RB var banens beste.

Laget: Elias Valderhaug, Jacob Meidell (Eirik Hestad fra 64.), Krister Wemberg, Torjus Aaland, Ivar Furu, Pål Erik Ulvestad, Sean Cunningham, Magnus Stamnestrø (Ruben Vågen fra  76.), Simon Markeng, Vini Dantas, Mamadou Gando Ba ( Oddne Bakken fra 84.)

TOBIAS SVENDSEN (12) TIL AJAX-AKADEMIET!

I oktober fikk 12-årige Tobias Svendsen melding omn at han skulle trene med det nederlandske fotballakademiet. Under et fem dagers opphold i Amsterdam skulle han trene tre ganger med 1999-laget til den nederlandske storklubben Ajax.

16/10: MOLDE-ODD GRENLAND: 0-0

-Anført av midtstopper Fredrik Semb Berge og midtbanemotor Magnus Lekven klarte Odd Grenland å kneble Molde-spillet så til de grader at lederlaget i norsk fotball bare skapte fire målsjanser på hjemmebane, skrev VG etter den målløse kampen på Aker Stadion. Ole Gunnar Solskjær hadde følgende kommentar til VG: -Odd gjorde det vanskelig for oss, og vi finner ikke helt ut av det, men det var en middels kamp av oss. Vi manglet det lille ekstra. Og marginene har ikke vært helt med oss den siste tiden.

4,25

Innbyttere: Magne Simonsen for Joshua Gatt fra 13., Vini Dantas for Davy Claude Angan fra 73.

2.divisjon menn, avdeling 2: MOLDE 2-RAUFOSS: 1-3

Molde hadde heldigvis sikret seg ny kontrakt før møtet med Raufoss på Reknesbanen. 100 tilskuere fikk se Simon Markeng gi Molde ledelsen etter bare fire minutters spill. Men så fulgte gjestene opp med scoringer etter 10,39 og 65 minutter. De tre scoringene kom på dødballsituasjoner. Gult kort til Krister Wemberg, Ole Martin Rindarøy og Simon Markeng. Ifølge RB var Sean Cunningham Moldes beste.

Moldelaget: Sivert Beinset, Krister Wemberg, Sean Cunningham, Ivar Furu, Ole Martin Rindarøy, Torjus Aaland (Kristian R. Pedersen fra 72.), Kristoffer Iversen, Ruben Vågen (Aksel Klausen fra 63.), Eirik Hestad (Oddne Bakken fra 80.), Simon Markeng, Mamadou Gando Ba.

21/10: STABÆK-MOLDE: 1-1

Jo Inge Berget fikk Moldes første målsjanse før det var spilt ti minutter av oppgjøret mot Stabæk, men han lyktes ikke med avslutningen. Tre minutter senere fikk han nok en sjanse, men heller ikke denne gangen fikk han ballen i mål. Men sju minutter senere lyktes Berget.  Etter godt forarbeid av Magne Simonsen skjøt Berget Molde til 1-0 på et skudd helt ute ved stolpen. Stabæk hadde også sine sjanser, men Espen Bugge Pedersen var ikke lett å overliste. Men etter 55 minutters spill kom Stabæks utligning ved Olle Olle Ondo.

-Vi kunne gått opp til 2-0 og vunnet, men det ble et greit resultat, sa Ole Gunnar.

-Vi burde utnyttet mulighetene bedre, men slik kampen ble, er vi fornøyde, sa Magnus Wolff Eikrem.

4,00

Innbyttere: Daniel Chima Chukwu for Knut Olav Rindarøy fra 61., Magne Hoseth for Magnus Wolff Eikrem fra 40., Zlatko Tripic for Davy Claude Angan fra 90.

Gule MFK-kort: Makhtar Thioune, Kristoffer P. Vatshaug (2-sendt av banen.)

2.divisjon menn, avdeling 2: AAFK 2 – MOLDE 2: 2-3

100 TILSKUERE VAR PÅ Color Line Stadion da andrelaget til Aalesund ble slått av andrelaget til Molde FK. Andreas Hollingen ga Molde ledelsen etter 10 minutters spill. Så ble det utligning på et MFK-selvmål etter 35 minutter. Etter 49 minutters spill gikk Aalesund opp til 2-1. Vini Dantas sørget or utligning etter 61 minutter, og 7 minutter senere fastsatte Simon Markeng resultatet til 3-2 til Molde.

Ifølge Romsdals Budstikke var Vini Dantas Moldes beste.

Laget: Elias Valderhaug, Kristoffer Iversen, Sean Cunningham, Ivar Furu, Torjus Aaland, Eirik Hestad (Ruben Vaagen fra 67.), Magnus Stamnestrø,  Andreas Hollingen ( Morten Wenaas fra 67.), Zlatko Tripic, Vini Dantas, Mamadou Gando Ba ( Simon Markeng fra 53.)