MOLDE 3-BRYN: 7-0

Et meget effektivt MFK-lag hadde ingen problemer med å slå Bryn på kunstgressbanen i Molde. Tidvis fikk vi sett godt spille fra tredjelaget til MFK. Ifølge Romsdals Budstikkes utsendte var Tore Klokset banens beste.

Scoringene: Eirik Nerland (2), Kristoffer Hildrestrand, Tore Klokset (3) og Jørgen Solheim.

GAUSETH VIL TIL ELITESERIEN

Etter tre sesonger i 1.divisjon ville Christian Gauseth tilbake til eliteserien igjen. Foran fjorårssesongen gikk Gauseth fra MFK til Bryne etter at han ikke ble enig med MFK- ledelsen om ny kontrakt.

-Jeg hadde gode opplevelser i MFK da jeg spilte for klubben. Jeg har bare venner i MFK, sa Gauseth til Romsdals Budstikke 1.juli og fortalte at han var åpen for gamleklubben.

MAGNUS SKYTER I VÆRET

Alle vi som har fulgt med på Solskjær- eventyret i Manchester United, håper Magnus Wolff Eikrem skal følge i kristiansunderens fotspor.

2.juli kunne Romsdals Budstikke fortelle at Magnus vokste både på banen og i kroppslengde, og Ole Gunnar Solskjær spådde midtbanespilleren fra Molde en stor sesong.

-Det går utrolig bra med Magnus. Egentlig er jeg mer fornøyd med prestasjonene hans enn hva han er sjøl. Han er veldig streng med seg sjøl, sa Ole Gunnar.

SØNDAG 5. JULI:

BODØ/GLIMT-MOLDE: 2-4

”BESTE PERIODE PÅ SJU ÅR” brukte Romsdals Budstikke som heading til referatet fra Moldes møte med Bodø/Glimt. De blå-hvite hadde nemlig ikke vunnet fire kamper på rad siden sølvsesongen 2002. Det ble mer og mer klart at Molde ville greie å holde spenningen ved like i toppen av Tippeligatabellen. Det var fortsatt langt opp til Rosenborg, men alle regnet med at trønderne nok ville få stryk før sesongen var ferdig.

Bodø/Glimt tok ledelsen etter elleve minutters spill. Det gikk ikke mer enn åtte minutter før Pape Pate Diouf sørget for utligning. I det 34. minutt scoret Mame Biram Diouf, men hjemmelaget scoret i det 41-minutt, slik at det stod 2-2 ved pause. Molde dominerte ute på banen, men førsteomgangen ble preget av misbrukte målsjanser.

Molde fortsatte å sløse bort store målsjanser også i andre omgang. Men etter 61 minutter viste Magne Hoseth seg fram. Han fintet seg fri, og etter å ha skjermet vekk forsvarerne, satte han ballen i mål. Kampen åpnet seg mer opp etter scoringen, og de blå-hvite fikk flere kontringssjanser. Rune Ertsås kom på banen fem minutter før slutt. Og da det gjenstod ett minutt av ordinær tid, gjorde Rune som han pleide. Etter at Mame Biram Diouf hadde servert ballen på sølvfat til superreserven, satte Rune inn Moldes fjerde mål.

Kjell Jonevret var fortsatt forsiktig med sine tanker om seriegull:- Rosenborg er alt for stabile til at vi kan tenke på noen gullmedalje. I så fall må de selge ti spillere, få mange skader og ha mye stang ut, fleipet Kjelle med Romsdals Budstikkes utsendte.

Romsdals Budstikkes sjansestatistikk: 3-5 og 1-4

-Vil kjøpe om noen blir solgt, var VGs heading på referatet fra Bodø. Moldetreneren hadde antydet at det kunne bli salg av spillere om det rette budet kom. Men helst ville Kjelle beholde alle dem pressen hevdet var interessante for utenlandske klubber. Moldes økonomiske situasjon var noe bedre enn andre klubbers på grunn av Kjell Inge Røkke og en god økonomisk styring.

-Jeg tenker bare på at jeg vil vinne noe med Molde, sa Thioune til VG. Avisen mente Thioune var banens beste, men ga også ros til de andre senegaleserne og Magne Hoseth.

-Hoseth fikk spasere igjennom, sukket Glimts midtstopper Johan Lædre Bjørdal.

-Vi vinner serien, var Dagbladets overskrift på kampreferatet. Makhtar Thioune trodde ifølge avisen at Rosenborg ville snuble og at Molde ville ta gullet.- Vi trener hardt og jobber hardt hver dag. Vi er kompakte og spiller som et lag. Alle for en, og en for alle, sa senegaleseren som hadde fått de fleste fotballeksperter til å bli imponert.

Dagbladets kortversjon: -Kamp mellom topp og bunn. Glimt kom best i gang og tok en fullt fortjent ledelse etter elleve minutter. Stensland lekte med Rindarøy på kanten, og i boksen avsluttet Thiago Martins nydelig i krysset. Men Molde ligger ikke på andreplass for ingenting, og etter noe tilfeldige mål fra lagets Diouf- spisser var kampbildet snudd etter 34 minutter. Anders Konradsen sørget imidlertid for uavgjort til pause da han bredsidet ballen i nett- taket etter 41 minutter. Svakt forsvarsspill ødela mye for hjemmelaget, og det var heller ikke patent da Magne Hoseth kranglet seg gjennom og scoret etter timen. De gulkledde vertene klarte aldri beleire Moldes målområde mot slutten, og i stedet punkterte innbytter Ertsås med en scoring i åpent mål minuttet før pipeblås.

Pape Pate Diouf67566,00

Innbyttere: Rune Ertsås for Magne Hoseth fra 86., Marcus Andreasson for Mattias Mostrøm fra 90., Aksel Berget Skjølsvik for Pape Pate Diouf fra 76.

ALTA-MOLDE: 0-1

-Vi hadde absolutt muligheten til å vinne i dag. Vi var maks uheldig rett før Molde scoret seiersmålet.

Det sa Altas assistenttrener etter at Alta hadde blitt slått ut av cupen med knepne 0-1.

Førsteomgangen ble kjedelig og sjanseløs i Finnmarkshallen. I andre omgang presset hjemmelaget gjestene sine høgt opp i banen. Etter 67 minutter ”vart vi skremt”, for å sitere Trond Kirkvåg. Alta-spissen Vegard Braaten kom alene med Jan Kjell Larsen, men satte ballen i stanga og ut.

-Alta er gode på hjemmebane, og jeg tror ikke det er så mange som hadde blitt sjokkert dersom vi hadde tapt, sa Magne Hoseth. Fire minutter etter skremmeskuddet fyrte Pape Pate Diouf av et skudd fra 20 meter. Alta-målmannen greide ikke å holde ballen, og Aksel Berget Skjølsvik scoret fra kloss hold.

Romsdals Budstikkes sjansestatistikk: 0-0 og 1-4.

Romsdals Budstikkes spillerbørs: 6 poeng: Jan Kjell Larsen og Magne Hoseth, 5 poeng: Kristoffer P.Vatshaug, Marcus Andreasson, Vegard Forren, Knut Olav Rindarøy, Daniel Berg Hestad, Aksel Berget Skjølsvik. Mame Biram Diouf og Pape Pate Diouf. 3 poeng: Jose Mota og Rune Ertsås.

Innbyttere: Mattias Mostrøm for Jose Mota fra 72., Christian Steen for Skjølsvik fra 92. Pape Pate Diouf for Rune Ertsås fra 63.

JAKTEN PÅ MAME

Lørdag 11.juli kunne Romsdals Budstikke fortelle at det foregikk en storstilt jakt på MFK- spiss Mame Biram Diouf. RB visste at MFK alt hadde avslått et tilbud på ti millioner fra Slavia Praha. Lokalavisen kunne videre fortelle at MFK ikke ville selge for under 20 millioner kroner. Følgende klubber skulle ifølge lokalavisen være interessert i å sikre seg Mame: Lyon, Bordeaux, Sochaux, Toulouse, Twente, Groningen, Hamburger SV, Schalke, Borussia Mønchengladbach, Red Bull, Brøndby og FC København.

Det skulle med andre ord ligge godt til rette for en auksjonsrunde som ville bringe MFK atskillige millioner for EN av TRE senegalesere.

Romsdals Budstikke spekulerte også i klubbens kjøpeplaner: Ronnie Kisekka og Robert Lopida fra Uganda skulle komme og vise seg fram for MFK- ledelsen.

KLART FOR NYTT STORMØTE PÅ AKER

1O.juli foretok NFF trekning av cupens kvartfinaler. I MFK- leiren var alle svært godt fornøyd med at Molde skulle møte Rosenborg.

Kjell Jonevret hadde følgende kommentar: -Jeg hadde ingen spesielle ønsker før trekninga. Vi må ta det vi får. Men rett før trekninga sa jeg til laget: Gi oss Rosenborg, så gjør vi slutt på dem. Og slik blir det også.

Andre kvartfinaler: Aalesund-Stabæk, Vålerenga-Tromsø og Odd-Brann.

18.serierunde:

MOLDE-BRANN: 5-2

Søndag 12.juli kl.20.00 startet en av de flotteste forestillingene vi har sett på Aker Stadion. Brann var på besøk hos serietoeren, og man regnet med en vanskelig kamp for hjemmelaget. Kanskje ante publikum at det lå til rette for en fantastisk innledning av jazzuka i Molde. 11168 tilskuere var i alle fall på plass da dommer Tom Henning Øvrebø blåste kampen i fløyta,.og forestillingen kunne begynne: Etter 23 sekunder gjorde Mame Biram Diouf 1-0, og publikum kom raskt i feststemning. Og bedre skulle det bli. Etter seks minutter ledet Molde 2-0 etter nok en Mame- scoring. Stadionuret hadde kommet til 10 spilte minutter da Mame scoret sitt tredje mål. Stadionuret viste 27 minutters spill da målkongen satte inn dagens fjerde mål bak bergensernes gode keeper. Bergenserne fikk to trøstemål, etter 46 og 90 minutters spill. I siste spilleminutt gjorde Pape Pate Diouf dagen fullkommen med MFK-mål nr.5.

Det ble naturligvis spekulert i hvor lenge Molde skulle få beholde firemålscoreren. Ingen ønsket senegaleseren bort fra klubben, og han selv sa at han stortrivdes i Molde. Men alle visste at om et bud var høyt nok, så hadde man ikke råd til å si nei til millioner i en tid med finanskrise. Og klubbledelsen var vel heller ikke innstilt på å skape vansker for Mame om han ville til en større klubb.

Budstikkas sjansestatistikk: 5-2 og 6-2

INGEN BEDRE I NORGE! VG slo til med tosiders reportasje om Mame Biram Diouf og kampen Molde-Brann.

-Jeg ser ingen i Norge som er bedre som angriper. Han jobber knallhardt for laget. Han kommer til fem målsjanser i hver enste kamp. Ingen andre gjør det, sa Kjell Jonevret til VG. Og Oslo-avisa brukte mesteparten av spalteplassen på spekulasjoner rundt Mames fremtidsplaner.

VGs sjansestatistikk: 7-3

Dagbladet spanderte mye plass på Mame som avisen mente hadde økt sin verdi med 10 millioner kroner etter fire mål mot Brann.

Avisens kortversjon om kampen: Det tok ikke mer enn 20 sekunder før Mame Biram Diouf åpnet scoringsballet. Brann kunne kvittert like etter, om det ikke var for en høyst omdiskutert annullering av dommer Øvrebø. Oppgjøret var forholdsvis jevnt, men en ultraeffektiv Biram Diouf sørget alene for 4-0 til pause. Brann hadde naturlig nok liten motivasjon i andre omgang, men Erik Huseklepps lobb- i samme stil som mot Stabæk, var i hvert fall en vakker trøst. Pape Diouf og Bjørnsson sørget for at det nok en gang ble målrikt mellom disse to.

Jose Mota5---

Innbyttere: Aksel Berget Skjølsvik for Magne Hoseth fra 74., Rune Ertsås for Mattias Mostrøm fra 83 og Jose Mota for Mame Biram Diouf fra 70.

LYN-MOLDE: 1-1

Den årlige juniorturneringen på Hamar ble innledet 14.juli. I sin første kamp møtte MFK-juniorene Lyn Oslo. MFK hadde ifølge rapportene et spillemessig overtak i første omgang. Men det nærmeste Molde kom scoringer var to stolpeskudd. I en jevnspilt andreomgang tok Lyn ledelsen. Mame Mbar Diouf sørget imidlertid for utligning etter 72 minutters spill.

Molde hadde med seg tre hospitanter til turneringen: Simon Markeng fra Træff, Giske Myhre fra Tornado og Magnus Stamnesstrø fra KIL/Hemne.

Laget mot Lyn: Elias Valderhaug, Christer Bakken, Torjus Aaland, Jacob Falch Meidell, Eirik Rundeberg, Gisle Myhre, Emil Dahle, Eirik Nerland, Magnus Magerøy, Magnus Stamnesstrø, På Aleksander Kirkevold, Tore Klokseth, Simon Makreng, Kristoffer Hikldrestrand, Mame Mbar Diouf.

15/7: MOLDE-GAIS: 2-0

Moldejuniorene var etter tomålseieren over GAIs klar for kvartfinale i JET- turneringen på Hamar. Seks puljevinnere og de to beste toerne gikk videre til kvartfinalene. MFK var klart beste toer etter to seire og en uavgjort.

Molde tok ledelsen på straffespark etter åtte minutters spill. En GAIS-spiller ble utvist, Pål A. Kirkevold scoret på straffesparket. Gais kom til flere gode målsjanser, men Elias Valderhaug gjorde en strålende jobb i MFK- målet. I andre omgang hadde MFK bedre kontroll, og Mame Mbar Diouf gjorde 2-0 etter 65 minutter-

MFK- laget: Elias Valderhaug, Magnus Magerøy, Torjus Aaland, Jacob Falch Meidell, Eirik Rundeberg, Gisle Myhre ( Magnus Stamnesstrø), Emil Dahle, Pål Aleksander Kirkevold, Tore Klokseth (Dino), Mame Mbar Diouf (Simon Markeng) Kristoffer Hildrestrand (Kristian Klementzen).

17.juli:

MOLDE-VÅLERENGEN: 2-3

Det ble tap for MFK- juniorene i kvartfinalen mot Vålerengen. Det begynte bra for moldejuniorene, og de kunne gå til pause med ledelse 2-0. Emil Dahle og Pål Aleksander Kirkevold scoret.

Men i løpet av de ti første minuttene etter pause slapp MFK inn tre mål. Molde hadde etter dette flere muligheter til å utligne, og største sjansen kom på straffespark 10 sekunder før slutt. Men det ble dessverre ikke mål på straffesparket.

Trond Strande ga mye ros til spillerne sine som hadde gjort en fin jobb mot flere av landets beste juniorlag.

Disse spile mot Vålerengen: Elias Valderhaug, Christer Bakken, Jaocob Falch Meidell, Torjus Aaland, Eirik Rundberg, Magnus Stamnesstrø ( Simon Markeng inn 67.), Gisle Myhre (Kristian Klementzen inn 70.), Emil Dahle, Tore Klokset (Magnus Magerøy inn 25.), Pål Alexander Kirkevold, Kristoffer Hildrestrand (Mame Mbar Diouf inn 52.)

17.juli:

HVOR HAVNER MAME?

Spekulasjonene om Mame Biram Dioufs fremtid fortsatte. Budstikka antydet avklaring i løpet av fredag 17.juli og kunne fortelle at forhandlinger var i gang med nederlandske FC Groningen. Direktør Tarje Nordstrand Jacobsen ville ikke kommentere ryktene om overgang,

Men lokalavisa kunne fortelle om interesse fra Groningen, Twente, Lyon, Toulouse, Bordeaux, Soshaux, Hamburger SV, Schalke, Borussia Mønchengladbach, FC København, Brøndby og Red Bull Salzburg.

Romsdals Budstikke fikk rett i at Mames overgang vill bli avgjort 17-juli. Og dagen etter kunne lokalavisa berette om den gledelige nyheten:

” Han begynte bare å le” kunne vi lese over to helsider. Det var Mames kjæreste som ble sitert om hans reaksjon da MFK- ledelsen ringte og fortalte at Manchester United ville bli hans neste klubb. Budstikka kunne også fortelle at Tarje Nordstrand Jacobsen og Snorre Strand hadde vært i Oslo og forhandlet om avtalen med Manchester United. Molde-direktøren ville ikke gå ut med noen salgssum, men Budstikkas nevnte beløpet 50 millioner kroner.

SOLSKJÆR SPION

Lørdag 18.juli kunne VG-sporten fortelle at Ole Gunnar Solskjær på oppdrag fra Manchester United hadde sett flere MFK- kamper. Han var også på plass da MFK knuste Brann på Aker Stadion.

-Ole Gunnar var imponert ja, men det er ikke så rart det. I fjor snakket halve Norge om Mame, og i år har hele Norge snakket om ham, sa agent Jim Solbakken til VG. Avisen kunne fortelle at MFK var i forhandlinger med Groningen om overgang for Mame da United meldte sin interesse. Tilbudet fra nederlenderne var på 36 millioner. Ifølge VG la så United 52 millioner på bordet.

VG hadde også historien om hvordan Mame havnet i Molde: På leting etter en drosje en lørdags formiddag i Dakar for fem år siden, oppdaget Jon Thorstensen noen gutter som spilte fotball på en grusbane.. 51-åringen la spesielt merke til gutten med lue som fløy høyt og lavt bak gjerdene på treningsfeltet til Jarafs juniorlag. Det var 16 år gamle Mame Biram Diouf.

Arkitekten fra Oslo og Reidar Vågnes hadde sett noen kamper med yngre gutter, og det var helt tilfeldig at de kom over Mame. Thorstensen drog tilbake til treningsfeltet senere, og han fulgte Mame i trening og i noen kamper. Han snakket med Mame, familien hans og treneren, men forlot Senegal uten noen avtale. Men nå var det viktig at ikke andre speidere fant Mame. Han måtte ifølge VG ligge lavt og late som han var skadet så han ikke kunne spille U-landskamper før papirarbeidet i forbindelse med overgang til Molde var klart. Mange tilbud og fristelser kom, men Mame holdt ord. Mame skrev så under avtale med Thorstensen og Snorre Strand. Det gikk imidlertid halvannet år før Mame flyttet til Molde og begynte på Rauma Folkehøgskole.

Samme dag kunne Dagbladet fortelle at Fergusson fikk panikk og kjøpte Diouf usett. Ifølge Dagbladet hadde Fergusson planer om å kjøpe Mame året etter, men han fikk panikk da interessen fra andre klubber ble stor. Han måtte derfor stole på Ole Gunnar Solskjær.

James Alan Robson i Manchester Evening News kunne ifølge Dagbladet fortelle at United ikke hadde betalt mer enn 35 millioner korner for Mame.

50 MILL. ER GRATIS

-En så god spiller for bare 50 millioner er gratis, sa fotballeksperten i TV 2, Ivar Hoff. Han mente overgangssummen var alt for lav, men han ga mye ros til MFK:- Jeg må få lov til å rose Molde. De har et system som dessverre veldig få klubber kan tilby. Her har klubben støttet spilleren og fulgt ham fra han spilte på rekruttlaget til Molde. De har fått opp en spiller med kvaliteter man sjelden finner.

Dagbladet siterte The Sun som fortalte at Arsenalssjefen Arsene Wenger hadde tapt kampen om Mame. Journalisten i The Sun hadde dette å si om overgangen:- Si meg, var det noen som trodde Ole Gunnar Solskjær kom til å spille i England? De kjøpte et lodd da de hentet Ole Gunnar Solskjær. Nå har de kjøpt et lodd til med Diouf.

Dagen etter kunne agent Jim Solbakken fortelle til Romsdals Budstikke at Arsenal ikke hadde vært med i kampen om Mame:- Nei, dette er sprøyt. Og jeg synes det er slett journalistikk å bare klippe rått fra en engelsk avis uten å kontakte meg.

FLOTT AV G16 I DANA CUP

MFKs G16 lag vant alle sine tre innledningskamper I Dana Cup i Hjørring. Dermed var laget klart for A-sluttspillet. MFK vant sine to første kamper 21.juli, og dagen etter slo de til med 6-0 over Råde 2.

14-årsguttene til MFK var også klare for A-sluttspillet etter 2-0 over svenske Sollentuna 2. Tidligere på dagen hadde laget tapt 0-1 for tyske Duren Niederau.

Jentelagene til Molde måtte nøye seg med B-sluttspill. J16-laget tapte 0-2 mot Umedalens IF. J14-laget vant 1-0 over Nymark, men tapte 0-2 mot Pors tidligere på dagen.

MOLDE 2-ROSENBORG 2: 2-3

MFK og RBK var enige om å benytte rene juniorlag i 2.divisjonsoppgjøret på Reknesbanen 24.juli. Grunnen var at RBK skulle spille europacupkvalifiseringskamp, og dessuten var det ikke mange dager til neste serierunde i Tippeligaen.

Rosenborg tok ledelsen etter 17 minutters spill. MFK–kaptein Emil Dahle utlignet så på et kjempeskudd i det 35. Minutt.

Etter dette var ikke Molde-laget skjerpet nok, og det straffer seg mot et av landets beste juniorlag. Gjestene scoret etter 36 og 38 minutter, og så scoret trønderne selvmål i det 47.minutt.

Moldelaget: Elias Valderhaug, Vegard Bakken (Jørgen Solheim fra 76.), Jacob Meidell, Torjus Aaland, Eirik Rundeberg, Emil Dahle, Kristian Klementzen (Kjetil Harneshaug fra 86.), Pål A.Kirkevold, Mido ( Aksel Clausen fra 93.), Tore Klokseth, Kristoffer Hildrestrand.

MFK G16-VIDAR: 0-2

Guttelaget til MFK måtte si takk for seg i kvartfinalen i Dana Cup. Tidligere på dagen hadde moldeguttene slått Løv Ham i åttendedelsfinalen. I den kampen stod det 0-0 etter ordinær tid, og i straffesparkkonkurransen vant Molde 4-2

I B-sluttspillet fikk MFK J 16 disse resultatene:

Kvartfinale: Morisville-Molde: 0-3, Semifinale: Molde - Lidingø 5-0.

MFK J14: Kvartfinale: Molde – Fossum: 0-1

.

SANDEFJORD-MOLDE: 1-1

-Orket ikke mer etter United-kjøret. Mame Biram Diouf innrømmer at Manchester United-overgangen har gått rett i hodet på ham. I går misset spissen på alt.

Det skrev VG etter at kampen mellom Sandefjord og MFK utrolig nok hadde endte 1-1. Avisens utsendte mente Molde og eliteseriens toppscorer spilte som et gullag, men sløste som en dumpekandidat i Sandefjord. Molde var best i alt, unntatt effektivitet. VGs statistikk viste 10-3 til Molde i sjanser, 16-1 i cornere og 21 - 11 i skuddforsøk.

Kjell Jonevret gledet seg over godt spill, men ergret seg over sløsing foran mål.

-Jeg kan ikke si at jeg er ”jættebesviken” etter dette. Det må jo ha vært kilt å se på dette, selv for Sandefjord, sa Kjelle til VG

VG-journalisten ville vite om Kjelle ville bli Drilloss etterfølger. En litt brydd MFK- trener hadde følgende kommentar: -Jeg står for en litt annen type fotball, men vi får se; en uavgjort til, så får jeg kanskje sparken.

-Magne Hoseth var MFKs bestemann da laget rotet bort to poeng mot Sandefjord i går. Nå venter han spent på landslagsuttaket tirsdag, skrev Romsdals Budstikke.

Kjell Jonevret fikk se laget sitt spille fantastisk angrepsfotball, og Romsdals Budstikke hadde sjansestatisstikken 12-3 i Moldes favør.

-Vi fikk fryktelig dårlig betalt, men det er ingen katastrofe for oss. Spiller vi som vi gjør i denne kampen, så kommer poengene. Selv om det ble ett poeng, så er det godt å se at spillet sitter, sa Kjell Jonevret til RB

Dagbladet: Til tross for massivt Molde-press i hele første omgang, var det fortsatt målløst til pause. Mame Biram Diouf og Pape Pate Diouf ble servert mange gode innlegg fra en av ligaens beste ”servitører”, Magne Hoseth, men slet i avslutningene og brant flere sjanser. Sandefjord hadde noen spede målsjanser, men det som kom ble effektivt stoppet av Moldes gode midtstoppere. Etter 73 minutters spill kom den første scoringen, og da på hjemmelagets første store mulighet. Felan Selcinovic dro seg fri fra Daniel Berg Hestad og plasserte ballen iskaldt bak Jan Kjell Larsen i Molde- målet. Under ett minutt seinere svarte Molde med scoring av innbytter Jose Mota. Han kranglet ballen over streken fra et par meters hold etter en retur på et skudd fra Diouf. Den siste sjansen til å avgjøre for gjestene fikk Hoseth på overtid, men enda en feberredning fra dagens mann, Espen Bugge Pettersen, reddet poenget for Sandefjord.

Jose Mota-5--

Innbyttere: Marcus Andreasson fra 18. for Kristoffer P.Vatshaug, Jose Mota fra 63. for Mattias Mostrøm, Rune Ertsås fra 80. for Pape Pate Diouf.

NARDO-MOLDE 2: 2-1

27.juli møttes Nardo og Molde 2 i Trondheim. Rune Ertsås scoret etter 40 minutters spill, og et hardt kjempende Molde-lag holdt ledelsen til det 90.minutt. Etter halvspilt serie lå Molde 2 på femteplass i 2.divisjon.

Laget: Elias Valderhaug, Ole Jacob Strandhagen, Jacob Falch Meidell, Vidar Giske Henriksen, Eirik Rundberg, Emil Dahle, Kristian Strandhagen, Aksel Berget Skjølsvik, Pål Alexander Kirkevold, Rune Ertsås, Kristoffer Hildrestrand (Tore Klokseth fra 65.)

FORSTÅR IKKE DRILLO

Det sa Kjell Jonevret da han så hvem Drillo hadde tatt ut til A-landslaget.

-At Knut Olav Rindarøy ikke vurderes som god nok når landslaget er ute etter offensive venstrebacker, får jeg rett og slett ikke til å stemme. Jeg kan ikke annet enn å gratulere Norge med så mange gode venstrebacker, sa MFK- treneren til Romsdals Budstikke.

Landslagsassistent Ola Bye Rise kunne forstå atman var skuffet i MFK. Men han kunne fortelle at Knut Olav Rindarøy, Magne Hoseth og Vegard Forren var til vurdering for fremtidige landskamper.

4.divisjon

MOLDE 3- MALMEFJORDEN : 8-1

Siste dag i juli tok MFK 3 imot Malmefjorden. Hjemmelaget styrte førsteomgangen, uten at det ble så mange scoringer av det. Ved pause stod det 0-0.

Men i andre omgang kom scoringene tett mot et sliten Malmefjordenlag:

50.min.: 1-0 Pål Aleksander Kirkevold, 57.min.: 2-0 Aleksander Kirkevold (str.) , 59.min.: 3-0 Aleksander Kirkevold, 69.min.: 4-0 Tore Klokset, 74.min: 4-1 Geir Inge Torshaug, 75.min.: 5-1 Ronny Fredriksen str,, 76.min.: 6-1 Ole Jacob Strandhagen, 78.min.: 7-1 Tore Klokset, 81.min.: 8-1 Ole Jacob Strandhagen.

Banens beste: Pål Aleksander Kirkevold