2008 Mai

Mai 2008

VÅLERENGA - MOLDE 1-2

Søndag 4.mai var MFK i Oslo og hentet tre verdifulle poeng. På Ullevaal måtte kaptein Martin Andresen se laget sitt tape 1-2. Det var sikkert hardt for mannen med de mange arbeidsoppgaver, og avisreferatene ble preget av hans utblåsning mot Kjell Jonevret.

Kaptein Daniel Berg Hestad ble en viktig mann på banen. Han nøytraliserte Martin Andresen og scoret to mål.

Etter 14 minutters spill fikk Daniel en pasning fra Mattias Mostrøm, driblet bort tre VIF-spillere og scoret. Åtte minutter senere kom nok en skreddersydd pasning fra Mattias Mostrøm, Daniel lekte seg med VIF- backen og satte inn sitt andre mål for dagen.

VG mente VIF kom sterkere med i andre omgang, og de blå- hvite var ikke lenger så tett i lagdelene. Men det ble bare ett mål på Oslo-laget. Det kom etter 57 minutter.

Daniel Berg Hestad kom inn på midtbanen på Dagbladets Rundens Lag md følgende begrunnelse: - Daniel Berg Hestad er et helt angrep alene i første omgang. Senket Vålerenga med to scoringer.

Daniel kom også på VGs Rundens Lag: - Tok tak, nøytraliserte Martin Andresen. Stor løpskapasitet. Flink til å lese spillet. To mål etter sterke soloprestasjoner. 8 på børsen for første gang siden 16/4-2001 mot B/G. Også den gang scoret han to mål.

Dagbladet spanderte en dobbeltside på MFK med følgende hyggelige heading: - Kledde av Martin.

- Det var naturlig å ta ham ut, og jeg synes jeg lyktes godt med det, sa Daniel til Dagbladet!

Dagbladet roste Daniel for to sambamål og for at han nøytraliserte landslagskapteinen.

- De satte han på meg, og lyktes med det i dag, innrømte Andresen.

Da Daniel ble rost for de to scoringene, hadde han følgende kommentar til Dagbladet: - Jeg var en dribler som junior, men trodde de taktene var glemt for lengst. Tydeligvis har de ligget latent i meg hele tiden, og i dag våknet virkelig driblefanten i meg.

Thomas Holm hadde følgende å si om sin kaptein: - Daniel viser at han er en av Norges beste midtbanespillere. Dere i mediene henger dere mye opp i de største navna, som Hæstad og Andresen fordi de er på landslaget.

Magne Hoseth måtte gå av banen med skadet tå.

Dagbladets kortversjon: - Molde klart best i første omgang anført av en strålende Berg Hestad. Vålerenga skaper ingen klare målsjanser..

Ellers merker vi oss at Dagbladet hadde Martin Andresen på både VIF og MFK på børsen. Han fikk fire på begge. Han ble da ikke så rundspilt at det virket som om han spilte på Molde?

Vi sjanser og setter de fire MFK- poengene på Vatshaug!

- Takk, Daniel!

Det var Romsdals Budstikkes toppoppslag på førstesida etter triumfen i Oslo. Avisa siterte Totto Dahlum som mente MFK var ett av de beste lagene han hadde sett så langt i sesongen, og han mente MFK kunne bli et topplag.

Budstikka siterte også Kjell Jonevret: - Daniel var den som sprang mest på hele midtbanen i dag. Og jeg tror han var den eneste som ikke fikk krampe.

Og som alle andre var RB opptatt av landslagskapteinens mangel på ordforråd.

Christian Steen--4-4,0

Innbyttere: P.P.Diouf 66 min. for Magne Hoseth, Christian Steen 19 min. for T.Holm, Mame Biram Diouf 10 min. for M. Mostrøm

Gult kort: Knut Olav Rindarøy.

Ellers ble dommeren byttet ut etter skade.

MAGNUS BLIR I MANCHESTER U

Mandag 5.mai kunne Romsdals Budstikke fortelle at MFKs stortalent, Magnus Wolff Eikrem, snart skulle skrive ny kontrakt med Manchester United. Hans scholarshipkontrakt gikk snart ut, og Magnus ville nå bli reservelagsspiller.. Og alle regnet med at Magnus var på vei mot A-lagsspill i verdens beste klubb. En ny Ole Gunnar?

VEGARD: - JA TAKK, BEGGE DELER!

6.mai fikk Vegard Forren tatt ut til U-21 landslaget. Han var tidligere tatt ut til troppen som skulle møte Ukraina, men måtte melde forfall på grunn av sjukdom. Nå ville han få sjansen igjen, denne gangen mot Skottland 20.mai.

Molde skulle møte Rosenborg 14.mai, og det kunne skape problemer for Vegard.

- For å si det slik: Jeg vil for enhver pris spille mot Rosenborg. Jeg ville valgt den kampen foran U21- kampen om jeg måtte. Men forhåpentligvis skal jeg få med meg begge to, sa Vegard til Romsdals Budstikke.

MOLDE 3-GOSSEN: 5-1

Gossen fikk store problemer da laget møtte unge MFK- talenter i årets tredje serierunde i 4.divisjon. Gossen manglet 7-8 spillere fra første - elleveren.

MFK - trener Trond Strande roste motstanderen: - All honnør til Gossen. De slet med å stille lag og kom med mange unge spillere. I andre omgang spilte de også taktisk lurt og vant omgangen 1-0. Men det var jo litt gøy at vi scoret alle målene i kampen!

BRYN-MOLDE 2: 0-6

Mandag 5.mai ble Bryn "overkjørt" av et heltent MFK- lag. RBs utsendte mente seks mål ikke var for mye etter gjestenes innsats. Mame Biram Diouf var banens beste, og han sørget for fire av målene. Kristian Strandhagen og Rune Ertsås besørget de to andre. Aksel Berget Skjølsvik fikk mye ros for sin innsats på midtbanen.

AKER STADION BEST I LANDET

Bladet " Handikappnytt" ga i mai Aker Stadion ros for at man hadde lagt godt opp for bevegelseshemmede som besøker arenaen. Aker Stadion fikk som eneste Tippeligaklubb terningkast 5.

- Utbyggerne har tenkt på nesten alt da de bygde stadion i Molde, sa forbundsleder i Norges Handikapforbund, Eilin Reinaas, til VG. Aker Stadion var tidligere tildelt Equalitaprisen for måten anlegget var lagt opp på for bevegelseshemmede.

Verstingen på lista var Lillestrøm med terningkast 1.

EVA-BRIT BLIR BUTIKKSJEF

Eva-Brit Mauseth fikk mye ros etter at hun tok over som sjef for Tornekrattet. I mai tok hun over som sjef for supporterbutikken på Aker Stadion. Hun gikk straks i gang med å skape en lunere affære i butikken. I tillegg til at det skulle selges supporterutstyr, ville Eva-Brit at supporterbutikken skulle bli et koselig møtested for tippere og besøkende som ønsket å sette seg ned med en kopp kaffe og vafler.

INGEN CUPBOMBE I FRÆNA

Lørdag 10.mai ble det satt ny publikumsrekord på Elnesvågen stadion. Hele 1832 tilskuere var på plass for å se hjemmelagets forsøk på å detonere cupbombe mot gjestende Molde.

Nå ble hjemmelagets spillere sjanseløse mot stjernene fa eliteserien, og MFK kunne forlate Elnesvågen etter 6-0 og avansemente til 2.runde i cupen.

Kapein Daniel Berg Hestad mente MFK hadde spilt en middels bra kamp, men alle var innstilt på å ikke gi hjemmelaget gratismuligheter.

Jose Mota ga MFK 1-0 etter 14 minutter. Tre minutter senere var det Aksel Berget Skjølsviks tur til å score. 3-0 ble det da Christian Steen headet inn et frispark fra Brian Waltrip. Etter 72 minutter knallet Waltrip inn 4-0. Fem minutter etter satte Mame Biram Diouf inn 5-0. Kristoffer Paulsen Vatshaug satte inn Moldes siste mål.

Kristoffer Hildrestrand-

Innbyttere: Knut Dørum Lillebakk for Jan Kjell Larsen fra 67. Kristoffer Hildrestrand for Brian Waltrip fra 76., Ronny Fredriksen for Jose Mota fra 67.

Gult kort: Mame Biram Diouf

MOLDE 2-SURNADAL: 1-2

- Det var langt mellom opplevelsene i kampen, og gressdekket i Molde Idrettspark er i sannhetens navn ikke egnet til å skape gode fotballprestasjoner, skrev Romsdals Budstikke etter kampen.

Avisreferatet ga ros til begge lags keepere (Knut Dørum Lillebakk på MFK) som imponerte med flotte redninger på store sjanser. Trener Odd Berg ble sannsynligvis for ivrig, for han fikk plass på tribunen et kvarter før slutt. Pape Pate Diouf scoret for Molde.

VESTNES VARFJELL - MOLDE 3: 0-1

Ifølge RBs utsendte var det to teknisk gode lag som møttes i Parken på Vestnes. Hjemmelaget fikk ikke scoring, selv om vestnesingene dominerte kampen i halvannen omgang. I første del av første omgang var det MFK- spillerne som hadde taket på kampen. Fem minutter før pause skrudde Christer Bakken et frispark forbi muren og i mål. Et skuffet vertskap noterte 0 poeng etter flott innsats.

BRUKER IKKE PENGER I AFRIKA

15.mai kunne Romsdals Budstikke fortelle at MFK ikke aktet å bruke penger i Afrika, men at klubben ville fortsette samarbeidet med Tanzania. Etter sitt besøk i Tanzania hadde Tarje Nordstrand Jacobsen og Are Lervik arbeidet for å finne ut hvilke prosjekter MFK kunne være med på. MFK- direktøren understreket at det ikke ville bli aktuelt å investere penger i et akademi i Afrika. MFK ville bidra med kompetanse og kunnskap.

- Vi skal overhodet ikke ned dit og bruke masse penger, understreket MFK- direktøren. Gjennom samarbeidet med fotballforbundet i Tanzania håpet MFK- ledelsen å få tilgang til og innsikt i et veldig stort marked. Ingen andre klubber hadde fått tilbud om slikt samarbeid. Om MFK sa nei til tilbudet, ville sikkert en annen klubb komme inn i bildet, sa Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

MOLDE- VIKING: 2-3

Fredag 16.mai var Viking på Molde-besøk og tok med seg tre poeng til Stavanger.

Dagbladets kortversjon om kampen: Tamt i førsteomgang, men trøkk etter pause. Scoringene kom på løpende bånd etter at Røsler var sendt på tribunen.

1-0: Mota headet ballen i mål. 1-1 Langskudd fra tsjekkiske Filo, praktmål. 1-2 Velicka. 2-2 Mota scoret sitt andre mål. 2-3 Danielsen legger inn til Filo. Keeper reddet første forsøk, returen gikk i mål. Sjanser: 6-3

Magne Hoseth gikk fra det briljante til det absurd dårlige. Berg Hestad var verken god eller dårlig!

"Motas festhelg spolert" skrev RB over en dobbeltside.

" Trist 17.maifeiring tross seriegull med Aalborg og to mål for Molde."

Det kan være fristende å sitere Åge Hareides påstand om at det er viktigere ting i livet enn fotball. ( det var jo liksom grunnloven som skulle feires 17.mai).

Men tilbake til fotballen!

- Det er artig å gå i tog og være med på en slik feiring i Molde. Jeg er veldig fornøyd med å være her, jeg får spille og jeg har begynt å score mål. Jeg er veldig glad for at jeg kom til Molde, sa Mota til RB.

Kaptein Daniel Berg Hestad var enig med RBs utsendte om at MFK spilte feigt i første omgang: - Vi spilte rett og slett en dårlig førsteomgang, mens det bedret seg etter pause Viking fikk komme alt for ofte rettvendt mot forsvaret vårt, og vi hang ikke sammen som lag i det hele tatt

VG konsentrerte seg om Vikings trener Uwe Ršsler som fikk rødt kort etter å ha stormet inn på banen. Det var visstnok for å hindre at lagets kaptein skulle bli utvist. Foruten omtalen av det røde kortet til treneren og spillerbørsen, hadde VGs "Lille røde" lite å si om oppgjøret på Aker Stadion.

Mame Biram Diouf-5--5,0

Innbyttere: Christian Steen i 11 min) for Vegard Forren, Brian Waltrip i 35 min. for Mattias Mostrøm)

DAGBLADETS RÅD TIL ÅGE

Etter 7.serierunde finsiktet Dagbladet formen til de landslagsaktuelle spillerne i Tippeligaen.

Om MFK- spillerne skrev Dagbladet:

- Vegard Forren: Litt svakere enn forventet mot Viking, men Molde-forsvaret raknet da han gikk av banen med skade.

Landslagsstatus: Ute. Spennende, men må bevise mer først.

Daniel Berg Hestad: 16.mai: Helt middels kamp av midtbanesliteren.

Landslagsstatus: Ute. Har fått sine sjanser på landslaget. Ikke tatt dem. Tvilsomt at hans gamle trener, Åge Hareide, finner plass til ham i en landslagtropp.

Magne Hoseth: 16.mai: Varierte fra briljant til veldig dårlig.

Landslagsstatus: Ute. Neppe moden for landslagscomeback ennå. Ustabilitet har blitt hans varemerke.

MOLDE 2- KBK 2: 9-0

20.mai var KBK på Moldebesøk. På Aker Stadion fikk gjestene skikkelig bakoversveis. MFK med åtte førstelagsspillere slappet av etter at sju mål var satt inn bak kristiansundkeeperen. Men da kampen var slutt lød seieren på hele 9-0.

Målene:

Pape Pate Diouf: 1.min, 9.min, 73.min.

Mame Biram Diouf: 23.min., 31.min., 58.min

Rune Ertsås: 10.min, 21.min.

Selemani Ndikumana: 24.min.

Banens beste ifølge RB: Mame Biram Diouf.

MOLDE 3-KFK: 2-4

Romsdals Budstikke 24/5-08: - To kjappe scoringer et drøyt kvarter ut i andre omgang avgjorde kampen på kunstgressbanen i Molde. Etter en god KFK- åpning på kampen, kom MFK- ungguttene sterkt inn mot pause. Men hjemmelaget klarte ikke å følge opp i andre omgang, og rutinerte KFK- spillere dominerte mer og mer utover i omgangen..

Moldes scorere: 26.min: Lars Erik Haugen og 43.min Aleksander Bjørnevik

MOLDE "RAPPET" FORREN FRA RBK

Det skrev VG lørdag 24.mai. Erik Hoftun sa ifølge VG at RBK gjerne skulle hatt Vegard i klubben.

- Vi visste ikke at han skulle utvikle seg så fort som han har gjort. Derfor tilbød vi ham bare en plass på vårt rekruttlag da vi kontaktet ham i fjor, sa Hoftun til VG.

Dagen etter hadde Vegard følgende korrigering til Dagbladet: - Det Erik Hoftun sa til lørdagsutgaven av VG, er helt feil. Rosenborg har aldri vist interesse for meg, eller kontaktet meg med noe tilbud. Det eneste som kan likne på en henvendelse, er at daværende juniortrener, Kåre Ingebrigtsen, ba faren til en Rosenborg-spiller spørre meg om jeg ville melde overgang til juniorlaget. Så skulle jeg lånes direkte ut til en annen klubb nede i divisjonssystemet. Rosenborg har ikke vist snurten av interesse for meg, og Hoftun var den tiden i Bodø/Glimt.

Dagbladet fortalte at Vegard lo godt over Hoftuns uttalelser om at han med tiden kunne komme til å ikle seg Rosenborgdrakta.

MOLDE-ROSENBORG: 1-2

Fullt hus på Aker Stadion lørdag 24.mai, men dessverre ble det ikke den festkvelden som rekordpublikumet håpet på.

- Fem hjemme uten seier, skrev Romsdals Budstikke på sin forside 26.mai. Rosenborg hadde vært på besøk og tatt alle poengene på Aker Stadion..

-VINNER "ALDRI" HJEMME var tosiders heading på sportssidene i lokalavisa.

- Jeg er ikke bekymret, sa kampens helt, Øyvind Gjerde, til RB. Han scoret Moldes mål på brassespark etter 22minutters spill og fikk en sjuer på RBs spillerbørs..

Kjell Jonevret var heller ikke bekymret etter nytt tap på hjemmebane.

- Det er på tide med en hjemmeseier, det har vi også fortjent, sa Kjell til RB, og han la til: - Vi har møtt tre av gullfavorittene på hjemmebane, og prestert godt spillmessig. Jeg tror det er tilfeldigheter som har gjort at vi ikke har vunnet ennå.

Molde ledet 1-0 ved pause, og i det 53.minutt utlignet Steffen Iversen. Roar Strand ordnet seier til RBK etter 82 minutter.

Hjemmelaget fikk utvist Vegard Forren etter 45 minutter.

Selv med bare 10 mann leverte hjemmelaget en flott innsats, og laget hadde flere målsjanser som burde gitt uttelling. Største sjansen hadde vel Brian Waltrip da han alene med keeper fra fem-seks meter ikke fikk ballen i nota.. Etter det hadde både Jose Mota og Magne Hoseth gode scoringsmuligheter.

Dommeren fikk publikum mot seg da han ikke dømte hands da ballen trillet inn i armen på Christer Basma før Rosenborgs andre mål.

Det ble ekstra trist for Vegard Forren å ikke få fullføre kampen. Vi hadde inntrykk av at hele hjembygda hans var på plass, mange av dem i MFK- skjorter med Forren på ryggen

Målsjanser (RB): 2-3 og3-4

VG brukte hele forsiden på sin "Lille Lyserøde" på kampen i Molde. Men alt handlet om Rosenborgs Ciljan Skjelbred som kastet opp under kampen!

VG spanderte dessuten en dobbeltside på oppgjøret på Aker Stadion.. VG mente det skjedde noe da Roar Strand kom inn, og veteranen får "skylden" for at RBK fikk med seg tre poeng.

Ros fra VG også til Øyvind Gjerde: - Øyvind Gjerdes fantastiske scoring etter 23 minutter hjalp lite da RBK snudde kampen. Midtstopperen scoret med et ekte brassespark. I fjor jobbet han på Molde-kontoret og var ikke mer enn maksimum fjerdevalg i Moldes midtforsvar

Dagbladets kortversjon: - Fullt hus, to lag som spilte jevnt i store deler av kampen. Rosenborg viser at formen begynner å sette seg, men Molde trenger ikke skamme seg. Med 10 mann presterte de en sterk kamp mot en av seriefavorittene.

Pape Pate Diouf4---4,0

Innbyttere: Valter Tomaz jr. inn for Øyvind Gjerde (78.), Pape Pate Diouf inn for Brian Waltrip (72.), Christian Steen inn for Mame Biram Diouf (46.)

MFK-AALESUND: 3-0

Siste helga i mai slo juniorene til MFK til med seier 3-0 over Aalesund. Trener Odd Berg var glad: - Etter at juniorlaget har ligget nede noen år, er det artig at vi presterer så bra - spesielt mot Aalesund.

Etter ni minutters spill gjorde Emil Dahle 1-0 på en pasning fra Kristoffer Hildrestrand. Pasningsgiveren ordnet 2-0 noen minutter senere, og så punkterte han kampen med 3-0 etter 20 minutters spill.

- Emil Dahle, Kristoffer Hildrestrand og Ronny Fredriksen var forskjellen i det offensive spillet, mente treneren. Også keeper Elias Valderhaug og backene Kristian Strandhagen og Tore Boksasp fikk ros for spillet sitt.

NY TRØNDER TRENER I MOLDE

Siste uka i mai var 21-åringen Alexander Larsen fra Strindheim med på MFK- treningene.

Unggutten var med på Strindheimlaget da trønderne slo MFK på KGB før sesongstart. Etter det hadde MFK hatt Larsen i kikkerten.

- Alexander er først og fremst venstreving, men kan også spille spiss eller høyreflanke, sa Sverre Mauseth til RB.

DAHLE-MOLDE 2: 0-8

I sin sjette seriekamp for året, knuste MFK 2 Dahle med hele 8-0 på bortebane.

Toni Koskela satte inn et straffespark etter 17 minutter, og ifølge referenten i Romsdals Budstikke var kampen da allerede avgjort.

Resten av Moldes mål: 2-0: Rune Ertsås (22), 3-0 Kristian Strandhagen (43), 4-0 Rune Ertsås (46), 5-0: Pape Pate Diouf ( 65), 6-0: Toni Koskela ( 67), 7-0: Pape Pate Diouf (87), 8-0: Pape Pate Diouf ((90)

RIVAL 2-MOLDE 3: 1-2

4.divisjonsoppgjøret mellom Rival og MFK bød ikke på det helt store spillet. Noe av skylden fikk en dårlig Rivalbane skylden for.

MFK styrte førsteomgangen og ledet 1-0 ved pause etter scoring av Karl Stokkeland. Tarje Nordstrand Jacobsen utlignet for Rival etter 53 minutter, og så avgjorde Emil Dahle kampen med scoring etter 70 minutter. De siste 45 minuttene var jevnspilte.

GJERDE VIL HA NY KONTRAKT

Samme dag som MFK drog til Bergen for å slåss mot Brann, kunne Romsdals Budstikke fortelle at Øyvind Gjerde ville ha ny kontrakt med MFK. 31-åringens kontrakt med MFK gikk ut 2008, og nå ønsket den formsterke åndalsnesingen signaler fra klubbledelsen.

- Jeg har ingen planer om å sitte på baken til november for å finne ut hva jeg skal gjøre i desember. Jeg må planlegge fremtiden, sa Øyvind til RB. Han ga klar beskjed om at han ønsket en ny avtale for flere år, aller helst med MFK

Kjell Jonevret var klar: Han ønsket at formsterke Øyvind skulle fortsette i troppen.

BRANN-MOLDE: 3-4

Siste dag i mai var MFK i Bergen og målte krefter med fjorårets serievinnere. Molde har gjort store ting i Bergen før, og sannelig gjorde de det ikke også denne dagen!

- Lurt trill rundt, skrev Aftenpostens Erlend Nesje som så Moldes Diouf og Diouf senke Brann.

Bergenserne hadde 18 kamper på rad uten hjemmetap, men denne gangen måtte de røde gi tapt for de blå. Hele 17 710 tilskuere var på plass på Brann stadion, og de aller, aller fleste regnet med en lett hjemmeseier.

Men etter fem minutters spill dundret Mame Biram Diouf inn 1-0 til Molde. Fem minutter senere ble det nesten scoring igjen, men skuddet til Magne Hoseth gikk i tverrliggeren.

Etter 21 minutter utlignet hjemmelaget. Et frispark traff en brannfot og spratt i mål!

Spillet bølget frem og tilbake med flere sjanser til begge lag, men merkelig nok stod det bare 1-1 ved pause.

Fire minutter ut i andre omgang skrudde Petter Vaagan Moen et frispark inn i vinkelen, og minuttet etter gjorde Thorstein Helstad 3-1. De aller fleste trodde nå at kampen var avgjort. Det var den ikke! Det gikk bare seks minutter før Mame Biram Diouf sørget for sin andre scoring for dagen, og håpet tentes blant tilreisende moldensere. Og så slo Magne Hoseth til! Et par fine overstegsfinter og pang! Fra 19 meters hold suste ballen i mål.

Fem minutter før slutt fikk vi se kampens fineste angrep.Magne Hoseth leverte til Mame Biram som la over til en fremstormende Pape Pate. Han dundret ballen i mål, og stemningen sank på tribunene. Dommeren ga beskjed om fem minutter tilleggstid, og så blåste han av kampen da det var gått seks og et halvt minutt.

Aftenpostens tre beste: Mame Biram Diouf, Magne Hoseth og Petter Vaagan Moen.

VG konsentrerte seg denne gangen om Magne Hoseth som mente Brann hadde gjort en taktisk bommert da de tapte etter å ha ledet 3-1.

VG: - Magne Hoseth stod for en stor del av underholdningen og klarte ikke dy seg etter at han dobbeltlurte Azar Karadas og utlignet til 3-3. Han løp bort til de to Brann- supporterne på første rad, som lenge hadde ropt på elegantens håndveske.

- Det kom et lite fuck off, bekrefter Hoseth.

- Jeg klarte ikke å dy meg, og viste at jeg hadde scoringen i vesken. Jeg får så my dritt på tribunen at det er godt å ta litt igjen..

VG fortsetter: - For da hele Bergen skulle hygge seg med allsang og ”gullet ska hem” i sommerkvelden, fikk de både to senegalesere, Daniel Berg Hestad, Toni Koskela og ”håndvesken” rett i hodet.

” Fransk åpning for Diouf” var Budstikkas nispalters heading etter suksessen. Lokalavisa kunne fortelle at spioner var på Brann Stadion for å se på Helstad. De var imidlertid blitt mest imponert over Mame Biram Diouf. Budstikka spekulerte alt i eventuell pris for fransktalende Mame, og 20 millioner ble antydet. Tarje Nordstrand Jacobsen slo fast at Mame hadde fireårskontrakt med MFK, og at salg ikke var aktuelt. Men han la til at alle spillere var til salgs om prisen var god nok!

Slik skildret Trond Hustad en glad Kjell Jonevret: - Han ruslet ut i bergensnatta med tørr skjorte, tre poeng i baklomma og en del kilo mindre på skuldrene.

RB siterte også den glade treneren: - Etter 49 minutter sto jeg og lurte på hva jeg skulle si til spillerne for å få opp humøret etter kampen!

- Nå har vi nok å snakke om i dagene fremover, sa Mame til VG etter at samboeren Pape hadde scoret seiersmålet.

Dagbladets kortversjon: - Hawaiifotball på en varm bergensdag. Kvaliteten holdt bare til en firer, men du verden for en underholdning. Sjanser og moro hele veien takket være slapt forsvarsspill og imponerende angrep. Gode angrep og mye spenning.