1987 Rudi

1987 Høst

Farvel til cupen

8.juli ble MFK slått ut av cupen i 3.runde. På hjemmebane slo Sunndal favorittene 2-0. Romsdals Budstikkes utsendte mente at grunnen til Sunndal-seieren var at Molde ønsket å vinne, mens Sunndal VILLE vinne. Molde-guttene mente de ble snytt for et straffespark etter seks minutters spill da Jan Berg ble klippet ned. Mest irritert ble kaptein Ulrich Møller, og han pådrog seg gult kort. Jostein Flo hadde et skudd som rullet langs mållinjen, men intet ville lykkes for Molde i medvinden. I andre omgang scoret Sunndal to ganger, og publikum sendte opp raketter mens de fleste av et stort antall tilreisende satte kursen hjemover. Hjemmelaget hadde enda en ball i mål, men målet ble annullert. På slutten av kampen laget Molde en innspurt for å prøve å ta igjen ledelsen til Sunndal, men de lyktes ikke. Jostein Flo hadde blant annet to headinger i tverrliggeren.

THORS MARERITT

Melløs stadion ble debutbanen for Thor Andre Olsen i 1.divisjon. Han hadde spilt 17 sekunder i 1.divisjon tidligere, og på spillermøtet før kampen mot Moss 11/7 fikk han beskjed om å ta over plassen i mål for Inge Bratteteig. Mo-gutten fikk så ørene flagret. Det formelig haglet rundt ham med skudd og headinger fra første sekund. Fem ganger måtte 21-åringen hente fram ballen fra nettmaskene.

Det var en skuffet Thor Andre som forlot Melløs stadion. Stort blidere var ikke Inge Bratteteig som ikke ante at han skulle erstattes som målvakt før på spillermøtet. Han fortalte pressen at han nå kom til å trappe ned.

- Det var vel ikke bare min skyld, sa Thor Andre etter tapet. Og det hadde han rett i , for Molde-laget hadde den dagen da intet lyktes.

2623 tilskuere var naturligvis fornøyd med hjemmelaget.

TAKTISK TRIUMF

Molde fikk med seg tre poeng fra Kristiansand da de 18.juli slo Start 2-0. Spillerne fulgte trenernes opplegg til punkt og prikke. Molde-laget la seg tilbake på banen for å lokke sørlendinger i poengnød til offensivt spill. Utover i kampen ble opplegget korrigert, og de blå-hvite kom seg lengre fremover på banen.

Kjetil Rekdal besørget begge scoringene, etter 52 og 79 minutters spill.

Det var en tam kamp i dårlig vær, og bare 1070 tilskuere hadde funnet vegen til Kristiansand Stadion.

Kjetil Rekdal var banens beste. Han og Marvin Arnesen fikk boltre seg akkurat som de ville på midtbanen.

Svein Mathiesen spilte sin kamp nr.600 i Start-trøya. Ifølge Dagbladet hadde Start " Matta " og en gjeng frustrerte unggutter, og det holdt ikke mot friskuser som Kjetil Rekdal og Jan Berg.

Det var en fornøyd gjeng som forlot Kristiansand. Ulrich Møller ergret seg over gult kort og spilleforbud i neste kamp. Marvin Arnesen hadde spilt sin første kamp fra start, og han var fornøyd:

- Jeg gjorde bare en feil i denne kampen..ja, kanskje to da.

Øystein Neerland4

Johan Høgset spilte 23 minutter for Øystein Neerland, og Finn Renna var på banen 8 minutter for Marvin Arnesen.

GOD HØSTSTART

Om hjemmekampen mot Bryne 8.august skrev Dagbladet: - Det kreves ingen utredninger om taktikk og spillestil for å forklare Moldes seier. Det er nok å snakke om innsats, overskudd og seiersvilje. Ikke det at viljen var noe dårligere hos Bryne, men etter de to harde cupkampene siste uka manglet de den ekstra kraften som krevdes for å vinne duellene. Det var ikke lett heller - mot et Molde som kombinerte helhjertet nærkampspill med bevegelse, teknikk og godt spill. Når Bryne angrep, var det alltid nok moldensere på plass, enten det krevdes tre, fire eller fem backer. Framover var det driv og scoringsvilje hos Molde, spesielt før pause, med hodespillerne Flo og Neerland som brysomme spisser. Det kunne blitt mer enn ett mål.

Romsdals Budstikke slo fast at høstjakten nå var i gang, og at Molde virkelig hadde sjanser til medalje. Avisa trekker også frem de "nye" spillerne som slapp til da Ulrich Møller og Kjetil Rekdal ikke kunne stille på grunn av gule kort og blindtarmoperasjon. Finn Renna og Geir Sperre imponerte, og junioren Even Blakstad fikk også vist at han var en habil midtstopper.

Molde kunne ha ledet med et par mål etter fem minutter, da Jostein Flo og Øystein Neerland var centimetre fra scoring på gode headinger.

3260 tilskuere fikk se en førsteomgang som sannsynligvis var årsbeste for MFK.

Jostein Flo scoret kampens eneste mål etter 26 minutter. Det var usikkert om Jostein kunne spille denne kampen.

Han hadde hjulpet Knut Halvard Eikrem med påbygging av huset hans, og Jostein fikk en spiker i foten da han hoppet ned fra taket!

Andreomgangen ble langt fra av samme kvalitet som den første. Bryne fikk beholde ballen lenger, men jærbuene greidde ikke å score. MFK-spissene hadde også sine sjanser uten å lykkes i det avgjørende øyeblikk.

Spillerne var selvsagt fornøyde med den første høstkampen på hjemmebane.

Åge Hareide sa det slik:-Nå forventer jeg at RB skriver like positivt om oss som om Meek i 6.divisjon forleden.

Dagbladet hadde etter Brynekampen en beskrivelse av den typiske Molde-spilleren: " Han er liten og muskuløs, har piggsveis på toppen og langt i nakken, løper og sliter, elsker å drible og er full av selvtillit. Og han har medaljer i blikket.."

MOLDE PÅ MEDALJEJAKT

VG sa det slik etter at Molde tok med seg to poeng fra Mjøndalen 15.august: - To-tre artister blant en samling mer eller mindre dyktige "snekkere", var ikke nok til å gi denne kampen noe godt ettermæle. Gjestene var dårligst, og er såre tilfreds med to poeng, spesielt etter 60 minutters spill med bare 10 mann på laget.

Moldes oppmann sa det på en annen måte: - Etter en halv time ble Thor Andre Olsen utvist, men med kun 10 mann på banen viste guttene en imponerende innsats, godt ledet av en glimrende Ulrich Møller.

Thor Andre Olsen i Molde-målet hadde en uheldig dag. Etter at han hadde levert en praktredning i startminuttene, løp han ut for å møte en frispilt Mjøndalen-spiss. Det endte i en klar felling, rødt kort og tribuneplass for Thor Andre. Marvin Arnesen ble tatt ut for å gi plass til Inge Bratteteig, og han gjorde en utmerket jobb.

Mjøndalen hadde helt klart banespillet gjennom hele kampen, men de lyktes ikke med å komme gjennom et bastant Molde-forsvar.

Det stod 0-0 ved ordinær tid, og så vant MFK straffekonkurransen med 6-4, og dermed var laget for alvor med i medaljestriden.

1801 tilskuere forlot Nedre Eiker ganske nedbrutt

Dagbladet mente Tor Gunnar Hagbø var Moldes beste spiller i denne kampen.

Verdens Gang hadde Ulrich Møller som banens beste, og det var Romsdals Budstikke enig i:

Inge Bratteteig7

Johan Høgset spilte 16 minutter for Finn Renna.

Straffescorere for Molde:Ole Erik Stavrum, Ulrich Møller, Tor Gunnar Hagbø, Johan Høgset, Geir Sperre

STORSPILL AV JAN BERG

Jan Berg var banens beste spiller da Molde tok mot Tromsø 22.august. Jan scoret to mål i sin 100. A-kamp for Molde. Det ble hjemmeseier 2-1, og etter det var Molde på sølvplass på tabellen.

Spillende trener Åge Hareide mått gå inn på laget da verken Kjetil Rekdal eller Jostein Flo kunne stille.

Det var Tromsø som begynte best og tok ledelsen etter 12 minutter. Det tok tid før Molde-laget kom skikkelig i gang, men Åge Hareide og Ulrich Møller fikk etter hvert organisert sine tropper.

Jan Berg sørget for utligning i det 35.minutt.

Moldes andre mål kom på denne måten etter 75 minutters spill: På en dødballsituasjon headet Ole Erik Stavrum via en Tromsø-spiller i tverrliggeren. Han fikk en ny sjanse og smelte skuddet i stolperota. På tredje forsøk fikk Jan Berg klem på ballen ... og dermed 2-1.

Romsdals Budstikke trekker fram Jan Berg med sine to scoringer og Øystein Neerland.

Etter seieren måtte Kjetil Rekdal krabbe på alle fire over banen etter et tapt veddemål, og hadde følgende kommentar:-Jeg trodde ikke det var noen fare å inngå veddemål som dette. Jan Berg har jo ikke scorEt to i en og samme kamp siden jeg begynte i klubben.

Ole Erik Stavrum fikk blåveis og sa dette etter kampen:-I kveld kan jeg ikke gå ut. Ser nesten ut som om jeg har møtt Mike Tyson på Elvsåshjørnet

Og Åge Hareide som alltid har en god kommentar, sa dette da han ifølge Romsdals Budstikke gikk som ei gammel kjerring til dusjen:-I morgen får jeg rekvirere Falken for å komme meg ut av køya.

Det var tydelig at de blåhvite hadde jobbet hardt mot divisjonens fysisk sterkeste lag.

Øystein Neerland7

Dagbladet hadde Ulrich Møller som banens beste, mens Verdens Gang rangerte Jan Berg høyest.

Johan Høgset spilte 29 minutter for Marvin Arnesen, og Stein Olav Hestad spilte de 18 siste minuttene for Finn Renna.

3260 tilskuere så Molde spille seg opp på sølvplass.

PÅ BRONSEPLASS IGJEN

På Gjemselunden ble det en liten nedtur for Molde, og etter tap 0-1 på bortebane 29.august var laget kommet ned på tredplassen igjen. Bortsett fra noen minutter mot slutten av første omgang hadde KIL full kontroll over MFK.

Thor Andre Olsen spilte imidlertid glimrende i mål, så det ble med bare ett baklengs i kampen.

Han holdt buret rent til pause, og selv om KIL dominerte, hadde også Molde sine sjanser.

De første minuttene av andre omgang førte Molde kampen, men etter hvert kom KIL sterkere tilbake. Angrepene bølget mot Molde-målet, men en glimrende Thor Andre Olsen viste sin klasse. Men i det 87.minutt måtte han kapitulere. Kjetil Rekdal var tilbake på laget, og han viste at han er en viktig brikke på Molde-laget.

Romsdals Budtikkes poengbørs:

Thor Andre Olsen7
Tor Gunnar Hagbø5
Kjetil Rekdal6
Finn Renna5
Jan Berg5

Dagbladet og Verdens Gang var enig med Romsdals Budstikke om at Thor Andre Olsen var Moldes beste.

Johan Høgset spilte 18 minutter for Marvin Arnesen, og Stein Olav Hestad erstattet Kjetil Rekdal de siste 12 minuttene.

OPP PÅ SØLVPLASS IGJEN

5.september møttes Molde og Vålerengen på Molde Stadion, og 3125 tilskuere fikk oppleve 90 flotte fotballminutter. Den som imponerte mest denne dagen, var Øystein Neerland. Dagbladet og Verdens Gang var enige om at han var banens beste, og Romsdals Budstikke var av samme mening:-Øystein Neerland var mannen som fikk de 3125 tilskuerne på Molde Stadion i feststemning lørdag ettermiddag. Prestesønnen fra Skåla viste ingen respekt for dette med å slå sin neste.

Det ble en litt famlende start for Molde, og Vålerengen fikk til en viss grad være med på å bestemme åpningsfarten.

Etter 17 minutter gjorde så Øystein Neerland 1-0, og man ventet nå at hjemmelaget ville kjøre på for å sikre seieren. Det gjorde de ikke, og Vålerengen kom til med småteknisk spill som kunne ha gitt utligning.

Lagene gikk til pause med knepen 1-0 ledelse til de blå-hvite.

Bare seks minutter ut i andre omgang la Øystein Neerland på til 2-0 etter fint forarbeide av Tor Gunnar Hagbø og Jan Berg. Etter dette hadde ikke Vålerengen mer å gi, og Kjetil Rekdal og Jan Berg fastsatte resultatet til 4-0 med scoringer etter 78 og 80 minutter. Både Verdens Gang og Dagbladet fastslo at nå var Molde med i gullkampen!

Stein Olav Hestad3

Stein Olav Hestad spilte 35 minutter for Åge Hareide, og Johan Høgset erstattet Finn Renna de siste 15 minuttene.

1000 ROMSDALINGER PÅ LERKENDAL

Etter kampen mot Vålerengen skrev Dagbladet at Molde nå siktet mot gull. Men avisen mente at skulle MFK ha noen sjanse til topplassering, krevdes det en helt annen appetitt. Og det ville sikkert Rosenborg fortelle de blå-hvite i neste kamp.

Og på Lerkendal kunne 5927 tilskuere se at det ikke var noe i vegen med appetitten til Molde-guttene. Over 1000 romsdalinger var å finne i publikumsmassen!

Fra første spilleminutt var det klart at Molde ikke ville spille defensivt mot "storebror". Trenerne hadde kjørt frem tre rene spisser, de bad om høyt press på midtbanen og full innsats.

Den første halvtimen var cup-preget. Etter 30 minutter scoret Tor Gunnar Hagbø et praktmål. Jubelen hadde knapt lagt seg blant Molde-supporterne da Marvin Arnesen la på til 2-0 to minutter etter. Like etter hadde hjemmelaget muligheten til redusering, men en ball i tverrliggeren var det nærmeste Rosenborg kom scoring.

Og resten av kampen hadde Molde full kontroll.

Fem minutter ut i andre omgang var det Jan Berg-show på Lerkendal. I ren Maradona-stil valset han rundt med 5-6 Rosenborg-spillere før han ble rent i senk inne i straffefeltet. Men som mange ganger før - Jan Berg kunne felles uten at noen ble straffet for det. I tillegg til straffesparket Molde skulle hatt, hadde også Øystein Neerland og Åge Hareide klare målsjanser i andre omgang.

Dagbladet og Verdens Gang var enige om at denne gangen var Ulrich Møller banens beste.

- Dette blir for voldsomt for meg, sa fotballpresident Eldar Hansen da Laffen Hestad drog i gang "Molde-gutt, hei!" så det gjallet i garderoben.

Jostein Flo3

Jostein Flo spilte 30 minutter for Finn Renna. Åge Hareide var på banen de siste 14 minuttene for Øystein Neerland.

19.september ble det knapp 2-1 seier til Molde over Ham-Kam på Molde Stadion

- Herlig liv på toppen, var Dagbladets heading på referatet fra Molde. Og Molde var nå virkelig på toppen. Moss lå rett nok foran de blå-hvite på tabelltoppen, men det var bare på grunn av bedre målforskjell. Både Moss og Molde hadde nå 38 poeng, og i Molde steg håpet om gull.

Kampen ble cup-preget med to lag som var oppsatt på å vinne, og det ble topp underholdning for 4160 tilskuere. Ham-Kam gikk opp i 1-0-ledelse etter 29 minutter. Fem minutter senere sørget Øystein Neerland for utligning. 1-1 var stillingen ved pause. Fem minutter før kampslutt sørget Ole Erik Stavrum for at alle poengene ble igjen i Molde.

Verdens Gang kåret Ole Erik Stavrum til banens beste, og Dagbladet lot Ole Erik dele æren med Ulrich Møller og Jan Berg.

Og slik vurderte Romsdals Budstikke Molde-spillerne.

Kjetil Rekdal4
Jan Berg6

Johan Høgset spilte 25 minutter for Jostein Flo, og Åge Hareide tok de siste 7 minuttene for Knut Halvard Eikrem.

ALENE PÅ TOPPEN

- Slipp gullfeberen løs , skrev Romsdals Budstikke etter at Molde slo Brann 2-1 på Molde Stadion 26.september.. Og nå var optimismen på topp i Rosebyen, for Molde lå alene på tabelltoppen, 3 poeng foran Moss.

Som i forrige kamp, var det gjestene som scoret det første målet. Da var det gått 30 minutter, og målet kom på frispark. Baklengsmålet tente hjemmelaget, og utover i kampen skapte de blå-hvite mange sjanser. I det 39.minutt var det kø av Molde-spillere som ville score, og det var Jan Berg som fikk siste foten på ballen før den føk i mål via stolpen.

I andre omgang hadde Brann tre store sjanser til å utligne, men Thor Andre spilte glimrende i mål. Så var det Moldes tur, og Øystein Neerland hadde to gode sjanser til å øke ledelsen. Etter 37 minutters spill i andre omgang sendte Kjetil Rekdal en presis ball til Jan Berg. Han dundret til på direkten og fastsatte resultatet til 2-1. Jan Berg spilte en stor kamp, og Romsdals Budstikke oppfordret landslagssjefen å gi Jan Berg plass fra start i neste landskamp.

3860 tilskuere gikk fra stadion med gullhåp.

På spillerbørsen til Dagbladet var Jan Berg banens beste, og Romsdals Budstikke var naturligvis enig.

Slik var Romsdals Budstikkes vurdering:

Stein Olav Hestad5
Ulrich Møller7
Jan Berg8
Øystein Neerland6

Åge Hareide spilte de 12 siste minuttene for Jostein Flo, og Finn Renna var på banen de siste 6 minuttene for Tor Gunnar Hagbø.

CUPFINALE FOR JUNIORENE

Dagen etter A-lagets seier over Brann gikk MFK-juniorene til finale i juniorcupen. Kjetil Rekdal scoret kampens eneste mål da Strømmen ble slått 1-0. Det var en fantastisk helg for Kjetil,-to seire på to dager. I A-kampen var det han som la begge pasningene som førte til Moldes scoringer og førte MFK til tabelltoppen.

PÅ SØLVPLASS IGJEN

3.oktober hadde Molde sjansen til å styrke sjansene til seriegull da de møtte nedrykningstruede Lillestrøm. På Åråsen fikk dessverre 4680 hjemmefans se Lillestrøm ta kommandoen i kampen. I det 22.minutt scoret hjemmelaget. Molde-guttene så ut til å være svært anspent, og det resulterte i en del personlige feil. Men i det 31.minutt ble Jan Berg felt, og Molde fikk straffespark. Lillestrømkeeperen reddet straffesparket, men Kjetil Rekdal satte returen i mål. Nå fulgte en periode med gode forsøk av Marvin Arnesen og Kjetil Rekdal, men mål ble det ikke på de blå-hvite. I det 39.minutt fastsatte Lillestrøm sluttresultatet til 2-1.

Det var ikke noen lykkelig MFK-gjeng som tok pause på 1-2 og med beskjed om at Moss ledet 2-1 i sin kamp.

Andreomgangen ble bedre for Molde, og laget hadde flere sjanser til utligning. Fem minutter før slutt kom den største sjansen. Øystein Neerland rundet keeper, men satte ballen i en forsvarer. Returen satte Jan Berg over mål.

Trener Harry Hestad tok tapet med stor ro, og til lokalpressen sa han det slik: -Vi må vel bare se det i øynene. Flere av våre spillere taklet ikke gullpresset. Men vær sikker, vi skal komme fryktelig tilbake. Nå er vi i angrepsposisjon igjen, og det liker vi mye bedre.

Slik vurderte Romsdals Budstikke spillerne:

Thor Andre Olsen6
Stein Olav Hestad6
Ulrich Møller4
Jan Berg4

Åge Hareide spilte 28 minutter for Knut Halvard Eikrem, og Finn Renna erstattet Tor Gunnar Hagbø de siste 17 minuttene.

GULL TIL JUNIORENE

Kjetil Rekdal var den store spilleren og scoret det første målet da Molde-juniorene slo Haugar. 2000 tilskuere var på plass på Molde Stadion da Erik Brakstads disipler viste hvem som var best i landet.

- Erik Brakstad ga meg klar beskjed om at nå var sauesankinga over, og at jeg fikk se å ta et skikkelig tak på midtbanen og vise hva jeg duger til som fotballspiller, strålte Kjetil etter at gullet var sikret.

Første omgang ble forholdsvis kjedelig, og Haugar kom best i gang. Molde var fysisk sterkere enn sine motstandere, og hjemmelaget tok etter hvert over føringen av kampen. Både Arild Kvernmo og Kjetil hadde gode målsjanser uten å lykkes i avgjørende øyeblikk.

I andre omgang viste Molde-guttene sin styrke, og det var ikke gått mer enn to minutter da Kjetil Rekdal fra spiss vinkel gjorde 1-0. Og da Kjetil Bolsø i det 60. minutt satte inn mål nr.2, var kampen avgjort.

Fotballpresident Eldar Hansen var på plass på Molde Stadion, og om Kjetil Rekdal sa han:-Det er gull verdt for et lag å ha en slik spiller i sin midte.

Og Erik Brakstad mente at Even Blakstad og Ronald Wenaas når som helst kunne følge Kjetil Rekdal inn på A-laget..

Norgesmestrene fra Molde: Torgeir Ohren, Frode Ellingseter, Arild Kvernmo, Even Blakstad, Sindre Rekdal, Andre Sylte, Ronald Wenaas (kaptein) , Kjetil Bolsø, Harald Høgseth, Kjetil Rekdal, Atle Hoem.

Knut Aga spilte 10 minutter for Atle Hoem, Jan Arild Byttingsvik 4 minutter for Frode Ellingseter ogØyvind Ohr var på banen 2 minutter for Kjetil Bolsø.

SORRY, DET BLE SØLV

Dette ble dessverre Romsdals Budstikkes budskap etter gullkampen mot Moss. Det var en helt utrolig publikumstilstrømning til denne kampen, og hele 14 793 betalende tilskuere kranset stadion. Dette var bare 527 færre tilskuere enn årsrekorden, Brann Stadion 16.mai! Det ble en forrykende seriefinale, der Molde ifølge Dagbladet hadde 70 prosent av spillet. Moss hadde tre målsjanser og scoret på to av disse!

I det første kvarteret ble kampen preget av en voldsom Molde-offensiv, og allerede etter 2 minutter var Jostein Flo nær scoring. Moss kom mer med, men uten å skape målsjanser. I det 23.minutt kunne Øystein Neerland gitt Molde ledelsen, men lyktes ikke i å overliste keeper.

Neerland fikk en eventyrlig sjanse etter 10 minutter av andre omgang. Keeper spilte ballen rett i beina på Øystein. Han skjøt fra 16 meter, ballen smalt i stolpen og rett i hendene på Mossekeeperen.

I andre omgangs femtende minutt kom så kampens første scoring. Carsten Bache fyrte av et kjempeskudd fra 16 meter, og Moss hadde overtaket i gullkampen.

Molde kjørte nå opp Åge Hareide som angriper, og det ble mer tyngde over Molde-spillet. I en ni-minutters periode var det bare flaksen som reddet Moss. Både Jan Berg og Jostein Flo hadde kjempesjanser uten å lykkes.

I kampens siste minutt avgjorde så Moss det hele med å gå opp til 2-0.

Hele MFK-laget fikk ros for sterk innsats og flott spill. Om keeper Thor Andre Olsen skrev Romsdals Budstikke:-Han spilte prikkfritt, og et par av hans redninger var uvirkelige.

Dagbladets kortversjon om matchen: -Molde hadde 70 % av spillet, sa Moss-trener Eggen, men det var nok mer. Finesser og detaljer var det ikke så mye av, men desto mer vilje og dynamikk. Molde erobret ballen, sendte lange, kraftfulle pasninger framover og vant nesten alle luftdueller foran målet til Moss. Mossingene klarte ikke å hindre at de lange pasningene kom, og måtte i stedet konsentrere seg om de ballene som falt ned fra Moldehodene. Det gjorde de bra,og når det ikke gikk, var keeper Eriksen ute med fingertuppene sine. Det stod om centimetre gang på gang. Og i returrommet 20-40 meter fra mål var ikke Molde påpasselig nok, slik at Moss kunne starte farlige og avgjørende kontringer.

VGs kortversjon: Molde fikk grepet om matchen umiddelbart. Mosseforsvaret stilte ikke uforberedt, men fikk større problemer i lufta enn de hadde regnet med. Men etter hvert som tiden gikk, og Molde-angrepene ble mer og mer desperate, fikk Moss større ro og selvtillit i laget. Da utnyttet de også kontringsmulighetene.

Dagbladets vurdering av Molde-spillerne:

Thor Andre Olsen3
Ole Erik Stavrum3
Ulrich Møller3
Jan Berg4
Øystein Neerland5

Finn Renna spilte de to siste minuttene for Åge Hareide, og like lenge var Johan Høgset på banen for Jostein Flo.