Prosjekt Tilhørighet

Nesten for godt til å være sant!

Nesten for godt til å være sant, og mange tror det ikke når vi forteller om muligheten. Vår ivrige MFK-tilhenger Kjell Inge Røkke gir med sitt selskap TRG inntil 25 millioner kroner til lag og organisasjoner som selger sesongkort til kampene på Aker Stadion.

 

 

 

Når du kjøper sesongkort gjennom Prosjekt Tilhørighet, gir TRG bortimot tilsvarende sum til den organisasjonen som du velger og som står ditt hjerte nærmest. Summen blir bestemt av hvor ofte du kommer på kamp, men minimum 80% av verdien på sesongkortet blir tildelt.

Siden 2006 har over 100 millioner kroner blitt delt ut til Prosjekt Tilhørighet, nettopp fordi du kjøper sesongkort på Aker Stadion.


 

Hva er Prosjekt Tilhørighet?

Kjell Inge Røkkes selskap TRG ønsker i samarbeid med Molde Fotballklubb å bidra til økt aktivitet blant frivillige lag/foreninger og organisasjoner, og til økt engasjement og oppslutning på MFK sine hjemmekamper på Aker Stadion.

TRG har lagt hele 25 millioner kroner i potten som de ønsker å dele ut til det frivillige lags-livet i regionen.

Ideen er enkel: Foreningen selger sesongkort på Aker Stadion og får tilført penger fra TRG for hvert solgte kort.
Alle vinner!!

Det lyder for godt til være sant, men det er ingen "liten skrift" i kontrakten.

— Molde FK

Jeg er privatperson

Som privatperson kan du kjøpe et sesongkort på Aker Stadion og støtte klubben i ditt hjerte, uten at det koster deg en krone ekstra !

Du kjøper sesongkort og gir beskjed om hvilken av klubbene i Prosjekt Tilhørighet du ønsker å støtte.
Jo mer du bruker ditt kort, jo mer penger får klubben i ditt hjerte. Maks utbetaling er samme sum som du betalte for ditt sesongkort!

Les mer om sesongkort her.

Jeg er en forening

Alle frivillige lag og foreninger kan søke om å bli med i Prosjekt Tilhørighet.
Ditt lag selger sesongkort på Aker Stadion til privatpersoner og bedrifter.

Det er ikke noe krav til minimumkjøp og laget behøver ikke legge ut en krone ved salget. Transaksjonen skjer mellom MFK og sesongkortkjøperen, laget fungerer bare som en selger.

To ganger i året gjøres det en avregning og det gjøres en utbetaling til laget. Utbetalingen er vektet ut fra hvor mye sesongkortene blir brukt. Maks utbetaling er pålydende sum av sesongkortet.

Annonse fra Eliteserien: