Foto: fra NIF.NO

Sammen redder vi liv i idretten!

Molde FK Bredde er en av pilotklubbene i et nytt prosjekt.

NIF-prosjektet «sammen redder vi liv i idretten», er en dugnadsbasert opplæring i hjertelungeredning og utplassering av hjertestartere som er tilgjengelig 24/7. Prosjektet har fått tildelt syv millioner kroner fra Gjensidigestiftelsen.

Molde FK Bredde ønsker gjennom prosjektet å trene alle spillere, trenere, tillitsvalgte og foreldre i hjerte-lungeredning, inkludert hvordan de skal bruke en hjertestarter dersom det skulle bli behov for det.

Gjennom prosjektet mottar Bredde en hjertestarter, et varmeskap til hjertestarter, to opplæringsdukker og to øvingshjertestartere som skal brukes i opplæringen.

Øvingen foregår både gjennom e-læring og det er lagt opp til at trenere/lagledere selv kan gjennomføre treningen for sitt lag med gode hjelpemidler på treningsøkta.no.

MFK Bredde er nå på jakt etter 2-3 personer som ønsker å ta på seg ansvaret for prosjektet i Molde FK. Vi gir fritak for kioskdugnad og treningsavgift for ditt/dine barn i MFK Bredde for den som ønsker å ta på seg dette. Det kan passe for personer som jobber innenfor helse eller andre med interesse for feltet.

Ta kontakt med Tove på [email protected] for mer informasjon om prosjektet og hva vi ønsker at ansvarlige bidrar med. 

Annonse fra Eliteserien: