Videre i uefa conference league!

Det ble mer spennende enn det måtte i Genève, men Molde gikk til slutt videre!

Etter en komfortabel 3-0-ledelse fra oppgjøret på Aker Stadion, så det ut til at Molde skulle ta seg videre til den tredje runden med god margin. Servette skapte imidlertid enorm spenning da de gikk opp i en tidlig ledelse, og til tross for en mann utvist doblet de med en halvtime igjen å spille. 

Heldigvis for alle med blåhvite hjertet holdt Molde unna, og sørget for at sveitserne ikke fikk den tredje scoringen som hadde resultert i ekstraomganger. 

NTB_SZ2WehEfGN8.jpg
Kristoffer Haugen i duell med Servette-keeper Frick. (Salvatore Di Nolfi/Keystone via AP)

Det var høyre back Moussa Diallo som sendte Servette i ledelsen etter fine kombinasjoner på kanten. Molde ble presset langt tilbake på egen banehalvdel og til slutt fikk Diallo fyre løs helt upresset. Det så ut som Linde skulle få kontroll på den, men på vei mot mål endret ballen retning via Sheriff. Dermed gikk hjemmelaget opp til 1-0 på Stade de Genève. 

Dagens hvitkledde slet virkelig med å få til noe i denne kampen. Tempoet var dårlig, pasningene var for upresise og det ble rett og slett gjort for mange feil. Servette fortsatte å skape, men heller ikke de kom til de største sjansene.

Like før pause gjorde Miroslav Stevanovic det vanskeligere for den sveitsiske klubben da han gikk inn med knottene på Fredrik Aursnes. Angrepsspilleren fikk det røde i bursdagsgave. 

NTB_ik34aGbrYIs.jpg
Servettes Miroslav Stevanovic fikk det røde etter denne taklingen. (Martial Trezzini/Keystone via AP)

Grejohn Kyei sørget imidlertid for ny spenning da han var sikker alene igjennom med keeper og chippet inn 2-0. Nå var Servette bare ett mål unna ekstraomganger! Molde fikk flere store sjanser til å sette reduseringen, men verken Grødem, Eikrem eller Hestad klarte å få ballen mellom stengene.

Hjemmelaget ga alt de hadde, men de måtte til slutt se seg slått sammenlagt. En meget tøff kamp med høy temperatur og spenning fra start til slutt. Nå venter Trabzonspor i neste runde for Molde, et solid lag fra Tyrkia som er en hard nøtt å knekke! 

NTB_aTwRz76ZtpM.jpg
Sigurdarsson i duell med tidligere City-spiller Gael Clichy. (Martial Trezzini/Keystone via AP)

Kampfakta:

Servette - Molde (1-0) 2-0
2. kvalikkrunde, UEFA Conference League
Stade de Genève, Genève
29. juli 2021 kl. 20.30

Mål:

1-0 Moussa Diallo (18)

2-0 Grejohn Kyei (59)

Dagens Molde-lag

krp6hd80.png

 

Annonse fra Eliteserien: