Videre i NM!

Molde er klare for cupens andre runde etter seieren over Surnadal!

Onsdag var det duket for cupfest på Syltøran Stadion - Molde mot Surnadal. Som ventet var det gjestene fra Rosenes by som åpnet best, og allerede etter åtte minutter spilt fikk vi den første scoringen. Emil Varhaugvik Breivik svingte inn en perfekt corner på hodet til Kristoffer Haugen, som stanget inn 0-1 foran de 700 fremmøtte supporterne.

Dagens hvitkledde fortsatte å kjøre på, men det tok tid før de klarte å øke ledelsen. Kristian Eriksen kriget inn nummer to i vindkastene på Syltøran Stadion etter drøye halvtimen, og like før hvilen satt også det tredje. Ingen holdt følge med Anders Hagelskjær som timet løpet på perfekt vis, før han fant Niklas Ødegård i Surnadal-boksen. Unggutten gjorde ingen feil foran mål, og Molde ledet dermed med tre til pause.

Etter hvilen kom superspiss Veton Berisha inn og skaffet straffe. Den tok han selv - sikkert til venstre. Det resulterte dermed i en kontrollert seier til Molde som nå er videre til andre runde i NM 2023. Den spilles allerede torsdag 1. juni. Neste Eliteserie-kamp er mandagen før, hjemme mot Sandefjord.