VI ER SERIEMESTERE!

Molde FK er seriemestere for fjerde gang etter at de slo Strømsgodset hele 4-0 på Aker Stadion søndag kveld.

Kampen åpnet litt nervøst, og etter et sjansefattig første kvarter løsnet det etter 19 minutter. Aursnes får ballen feilvendt inne i boksen og spiller til Eikrem som bare dytter kula videre til Ohi. Han vender på femøringen og lirker ballen forbi Hansen i Godset-buret.

Etter dette kom det flere store sjanser, og nærmest var nok Wolff Eikrem da han dunket ballen i innsiden av stolpen fra like utenfor 16-meteren. Men Eikrem skulle få målet sitt få minutter senere. Eirik Hestad fosset fremover på høyresiden og trillet ballen på tvers til midtbaneeleganten. Han klinket til på første touch og ballen suste inn i lengste hjørne. 2-0!

Dette ble også pauseresultatet, og MFK holdt stø kurs mot gull.

Etter pause åpnet kampen seg mer opp og Molde dominerte mer og mer med flere store sjanser. Men det var først etter 74 minutter spikeren i kista kom. Etzaz Hussein får ballen etter en corner og curler ballen stang ut helt oppe i krysset. Leke James var først på returen og satte sikkert inn 3-0.

Etter 81 minutter kunne James notere seg for kveldens andre, og MFKs fjerde scoring for kvelden. Kristoffer Haugen slår et nydelig innlegg fra venstre som toppscoreren header fint i mål.

Flere scoringer ble det ikke, og dermed er Molde FK seriemester med 4-0 over Strømsgodset.

Gratulerer til alle som har et hjerte som banker for MFK! Vi er MFK! Seriemester MFK!