AFFB4626-DA0E-4AF4-A16A-B6329AC74C89

Ungt MFK-lag slo HamKam 5-0!

Molde briljerte mot nyopprykkede HamKam!

Niklas Ødegård (17) og Anders Børset (15) var blant unggutta som fikk sjansen fra start i 5-0-seieren over HamKam. Førstnevnte spilte hele kampen som venstre vingback, og måtte gi skryt til spesielt to spillere i dag:

- Det er ekstra deilig å holde nullen i dag. For min egen del er det godt med en 90-minutter igjen. Jeg synes vi spiller bra, scorer noen fine mål. Etzaz står og sikrer hele førsteomgangen der, Bolly scorer et lekent mål, så det lover godt til sesongstarten, sier Niklas Ødegård.

0699CA52-6A46-4D3E-B8E3-A1910B011571.JPG
Niklas Ødegård feirer med laget etter 1-0-scoringen. Foto: Jonas Ingebretsen

Klassescoringer

Allerede etter to minutter spilt fikk vi det første målet! Etzaz Hussain slo en perfekt ball i bakrom til Ola Brynhildsen. Vingen tok ned ballen på lekkert vis og satte den sikkert i kassa. 1-0 til Molde!

Det tok ikke lang tid før vi fikk nummer to. Hussain slo en ny krempasning, denne gangen til Mathis Bolly. Ivorianeren ble plutselig til Messi noen sekunder der, da han først dempet ballen med venstre, før han banket ballen opp i nærmeste vinkel med venstre. Deilig scoring av Moldes nr. 30!

Etter en drøy halvtime i vinden på Aker Stadion ble Magnus Grødem spilt fri av Niklas Ødegård. Han satte fart, men ble stoppet på ulovlig vis i HamKam-feltet - Straffe! Etter en stein, saks, papir-duell mellom Grødem og Ulland, ble det klart at sistnevnte skulle få ta det. Eirik Ulland Andersen var sikker fra krittmerket og trillet ballen iskaldt i høyre hjørne.

Ti minutter ut i andre omgang kom dagens fjerde Molde-scoring. Datro Fofana demonstrerte fysikk og teknikk før Ulland Andersen pirket ballen over streken. Og 78 minutter var spilt da Brynhildsen hælsparket til Fofana som plasserte 5-0 fin i nærmeste hjørne.

En godt gjennomført treningskamp av Molde!

DSC09497.JPG
Dagens nr. 9: David Datro Fofana herjet med HamKam! Foto: Jonas Ingebretsen

Utover i kampen fikk flere unggutter sjansen! Etter 60 minutter spilt, erstattet Johan Bakke (17) og Peder Hoel Lervik (16), Etzaz og Oliver. Fem minutter før slutt fikk også Jesper Skuseth Myklebust (18) og Filip Kristoffersen (17) sine første A-lagsminutter. Vi gratulerer!