Unggutta sentrale da Molde avanserte!

Det ble en målrik kamp i andre NM-runde - Mathias (18) scoret og Niklas (18) skaffet straffespark!

Brattvåg og Molde har etterhvert blitt et typisk oppgjør i cupsammenheng. I 2015 møttes de i første runde, da Molde avanserte etter en 2-0-seier. Tre år senere tok Brattvåg seg så sensasjonelt videre til tredje runde etter ekstraomganger. I år møtes de nok en gang til dyst.

Det var Brattvåg som tok ledelsen på Sunnmøre etter en absurd situasjon. Birk Risa skulle spille ballen tilbake til keeper, men i stedet gikk den forbi Oliver Petersen og i mål.

Like etter svarte Molde! Rafik Zekhnini la et strøkent innlegg til Mathias Fjørtoft Løvik, som dro av ett par mann og satte kula i nettet. En herlig scoring av den unge vingbacken!

Begge lag hadde deretter flere store muligheter, men det var til slutt hjemmelaget som tok tilbake ledelsen igjen. Sondre Beite la feilvendt igjen til Tobias Flem, som fikk god tid til å lade skuddfoten. 20-åringen traff godt, og kunne juble da ballen gikk inn i venstre hjørne.

Rett før pause kriget Niklas Ødegård med seg kula, og satte fart mot mål. Han ble deretter felt inne i straffefeltet av Emil Dahle, og dommeren pekte på krittmerket. Magnus Retsius Grødem var iskald som alltid da han satte straffen til venstre, motsatt fra keeper.

Den unge duoen: Niklas Ødegård (tv) og Mathias Løvik. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Kampen var helt åpen fram til Eirik Haugan kjempet inn 3-2 etter 83 minutter spilt. Tre minutter senere rundet David Datro Fofana keeper etter en kontring og satte spikeren i kista for blåtrøyene. Dermed var kampen avgjort - 4-2 og Molde er klare for runde 3.

Trekningen blir gjort etter de siste cupkampene på torsdag.