Ubeseiret på Aker Stadion

Molde fortsatte seiersrekken på Aker Stadion med en 5-1 seier mot Viking mandag kveld.

Mandag 20. mai møttes Molde FK og Viking til dyst på Aker Stadion. Kampen var den siste i runde 9 og Molde tok tilbake serieledelsen etter at Odd slo Lillestrøm kvelden før. Nå leder Molde tabellen med sine 22 poeng med en kamp mer spilt enn laget fra Skien.

Her er laget Molde stilte med mandag kveld mot VIking

Kampen startet godt for Moldelaget. Etter bare knappe 10 minutter scoret veteranen Mattias Moström etter fin gjennomspill fra Magnus Wolff Eikrem. Molde fortsatte å styre kampen, men etter 36 minutter noterte en gammel kjenning seg på scoringslisten. Etter mye klabb og babb og 2-3 redninger fra Andreas Linde, stod Tommy Høyland på rett sted til rett tid og fikk headet den i mål. 1-1 var resultatet da, men det var hjemmelaget som gikk til pause med ledelsen. Eikrem var igjen fremme med silkefoten og sendte gjennom Haraldseid på høyre flanke som sendte ballen hardt inn forran mål, hvor målgeita Ohi satte den sikkert i mål. Resultatet 2-1 stod seg til pause.

20190520191336_IMG_3683_edited
Mattias Moström satte inn kampens første mål! Foto: PT Nilsen

I 2. omgang handlet alt om Molde. Etter 5 minutter spilt fikk hjemmelaget et straffespark etter at Ohi ble felt. Spissen satte den selv og økte ledelsen til 3-1. 20 minutter var hat-tricket fullkomment. Innbytter Hestad var iskaldt inne i feltet og spilte fri Ohi alene på bakerstete stople og satte inn sitt tredje mål for kvelden. Og målfesten var enda ikke ferdig! Knudtzon var nære scoring hele kampen og etter 82 minutter fikk han lobbet den via en Viking-forsvarer og inn i mål. Sluttresultatet 5-1 stod seg ut kampen og Molde tok tilbake tabelltoppen!

tdc24dfe
Ohi fikk sitt første hat-trick i Molde-trøya! .Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Neste kamp kommer allerede på torsdag når Molde møter Sunndal i 2. runde av cupen.