Uavgjort mot Nordsjælland

Treningskampen mot danske FC Nordsjælland endte med uavgjort søndag ettermiddag.

Kampen tok sted på Right to Dream Park i Farum, like utenfor den danske hovedstaden. FCN ledes av Kasper Hjulmand.

Laget

Det var et gledelig gjensyn å se Martin Ellingsen tilbake i start-elleveren! Molde stilte med følgende lag:

Linde - Remmer - Gregersen - Gabrielsen - Haugen - Hussain - Ellingsen - Aursnes - Eikrem - Moström - James

Benk: Ranmark, Nyland Ørsahl, Roseth, Breivik, Amang og Chima Chukwu.

Kampen

Førsteomgang startet rolig, med et Moldelag som presset mest, men slet med å kommet til de store sjansene. FCN spilte seg mer og mer inn i kampen og etter 34 minutter fikk de kampens første mål. Like før pause kjemper MFK seg inn i kampen igjen med mål fra Stian Gregersen. Stillingen 1-1 stod seg til pause.

Kristoffer Haugen mot Nordsjælland

Daniel Chima Chukwu kom inn for Martin Ellingsen etter pause. Thomas Amang kom inn etter knappe 60 minutter. Emil Breivik, Martin Ove Roseth og Jacob Nyland Ørsahl fikk noen minutter før kampslutt.

Mye fram og tilbake i 2.omgang, men ingen av lagene klarte å avgjøre kampen. Daniel Chima Chukwu holdt på å bli matchvinner på overtid, men avslutningen endte på keeper. Kampen endte til slutt 1-1.

Neste kamp spilles på Aker Stadion, når vi tar i mot Kristiansund kl. 18.00!